Az Attack on Titan története értelmetlen?
Sok mocsok állat irtja egymást. Ennyi.
Nincsenek se jók, se rosszak, nincs olyan karakter akinek szívesen szurkolnál, mivel mindenki egy büdös paraszt.
Micsoda időpazarlás az egész!
Attól, hogy neked nem tetszik még nem rossz. Én például kifejezetten szeretem amikor nem lehet határt húzni a jó és a rossz oldal között, részben azért mert egy nyolc éves agyi szintjén nem lehet megérteni és így a fandomban is kevesebb az iPad kid és nincs az, hogy most utáljunk egy karaktert mert gonosz, pedig amúgy az egyik legérdekesebb, legjobban megírt karakter (pl Azula az ATLA-ből). Nyilván lehet, hogy nem szimpatikus neked (mint nekem Mikasa, idk miért) de ha már az előbb felhoztam Azula-t, őt azért utálják sokan mert war criminal (háborús bűnös erre a szó magyarul?). Ebben teljesen igazuk van na de Iroh is ezreket mészárolt le, csak ő átállt és szinte nincs aki ne szeretné, remélem így érthetőbb mire gondoltam.
Az meg, hogy nincs egy karakter se akinek szurkolnék mert mindenki paraszt... Hát, én Hanji-nak szurkoltam, Mikasa-t meg minden hipe ellenére utáltam.
Az előző válaszodat meg nem értem, azért büdös paraszt mindenki mert Eren elárult mindenkit?
Nem tudom eldönteni, hogy komolyan így gondolod e, vagy csak bedurciztál mert nem tetszett az ending :D
Az, amit leírtál pont nem probléma. A 4. évad tele lett hibákkal, emiatt lett rosszabb a színvonala.
"és így a fandomban is kevesebb az iPad kid"
Csak nem ez történt a valóságban, hanem az, hogy a fandom egy jelentős része elkezdte védeni Eren-t és a fasizmust. Odáig jutottunk, hogy asszem még Isayama is kiállt és elmondta, hogy a fasizmus rossz és nem az volt a célja, hogy emberek elkezdjék védeni.
NA TEHÁT!
1. Paradis Island Government: Céljuk, hogy a Rumbling-val befenyítsék a világot és így megvédjék a népüket a többi nemzettől.
2. Marley és a többi nemzet, a Warrior Unit-val: Céljuk Paradis lakóinak teljes lemészárlása, a sziget nyersanyagainak megszerzése, illetve az Alapító Titán megszerzése, mellyel Marley elnyomhatja a többi nemzetet.
3. Zeke, Yelena és az anti-marleyan volunteers: Céljuk az Eutanázia, tehát elérni, hogy az Eldiánok ne tudjanak gyereket nemzeni és így kihaljanak.
4. Eren és a jeageristák: Céljuk, hogy a Rumbling-val Paradis lakóin kívűl mindenkit kiirtsanak.
5. Hizuru: Paradis Island Government oldalán vannak, de csak a nyersanyagaik miatt, puszta haszonszerzés céljából.
Jól látom a helyzetet? Okos vagyok? Megkapom az anime fan diplomát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!