Ez melyik rajfilm?
Üdv. Épp most megy délután 5-től az english club tv-n. Annyi van müsorújságba kiírva hogy "feature film". Nyilván nem ez a címe.
Amit most láttam belőle hogy több rajzfilmet foglal egybe, ahol 2 kis állati mágus írányitotta a rajzfilmek "végzetét". Majd most 1 nő elvette tölük a varázsbotot és így ö kuszálta most a dolgokat a történetekben.
Tudom nem sok, de hátha valaki tudja a címét.
Hasonlit, de ez újabb kiadás. Grafikailag is eléggé újnak tünik, maximum pár éves lehet szerintem. Amit linkeltél az sorozat. Ez pedig 1 másfél órás film.
Illetve ma már nem adják, de a műsorújság szerint 6:20-ig tart. ergó még durván negyed órát. Habár ha a reklámokat is számoljuk akkor már lehet vége.
Hát, én megjelenést nem találtam, de 2019-ben bejelentették, hogy lesz belőle feature film:
"In March 2019, with the celebration of 20th anniversary of the series, Greenlight Media announced that it signed a deal with Fabula Media Group to produce an animated feature film based on the show, as well as the third season is in development."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!