Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Sailor Moon alapján Japánban...

A Sailor Moon alapján Japánban már a 90-es években is elfogadott volt az LMBTQ?

Figyelt kérdés

A Sailor Moon animében több meleg karakter is van, és ott ezeket teljesen természetesen, normális módon ábrázolják. Pl. Senkit sem zavar, hogy Haruka és Michiru egy leszbikus pár. Aztán nyugaton, köztük Magyarországon, igyekeztek ezeket a jeleneteket cenzúrázni. Pl. nálunk csak összezavarták a nézőket azzal, hogy Haruka férfi szinkront kapott civilben, míg az átváltozása után meg nőként szólalt meg.

Aztán ott van Zoisite és Kunzite stb... ahol szintén elferdítette a nyugati cenzúra a szöveget, ilyen/olyan trükkökkel. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az 5. évadot máshol le sem adták. Sailor Star Lights miatt - már értem, hogy Magyarországon miért ért véget az anime a 4. évaddal.

Szóval Japánban már a 90-es években természetes volt két férfi vagy két nő szerelme?

márc. 2. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 összetéveszted a dolgokat. Ugyanis nem mondtál ellent nekem. Az én tudomásom szerint is a japánok zöme (kissé)d. Éppen az az egyik kompenzéciójuk azonban, amelyről írtam, és te "leszavaztad": a nemi felvilágosítás. Már két éves gyerekeknek szemléltetik különféle tárgyakkal a gyerkcsinálást hivatgalosan japán pedagógusok.

Még egyszer említem: szerinted lidércet láttam, amikor youtube videókat néztem japán óvodákból, iskolákból? Vagy amikor japánban élő magyaroktól és külföldiektől hallom, mind hazudna erről? Erről minek hazudnának ennyien? Minek hamisítanának e témáról videókat...?

jún. 27. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem
júl. 16. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!