Mi a kedvenc animétek ?
Hali mi a kedvenc animétek?
Enyém naruto és dororo
Nekem a Sousou no Frieren jött be. Szerintem az elmúlt évtizedek legjobb animéje.
Pl a Naruto jó volt régen de az újak nem nagyon érték el azt a szintet :)
Hintalow,
hát, a GTO minimum 2 kategóriával régebbi...
Az én kedvencem a Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Ha egy all-time kedvencet kellene mondani, akkor a Monogatari franchise.
"Nekem a Sousou no Frieren jött be."
Milyen sok animét nézel? Mert a Bocchi the Rock-ot is ugyanaz rendezte, mint a Sousou no Frieren-t és szerintem rendezői szempontból jobb volt.
A Sousou no Frieren esetében inkább a story az, ami egy új megközelítést mutat be.
# 2 vagyok és nagyon sokat mert erős 25 éve nyomatom már őket (annó a Dragon Ball-al kezdtem).
Nekem is a Naruto ott van a topplistán (bár azt csak jóval később néztem meg - mármint a Shippudent).
Ami nekem mély mélyre ment még az a Re:zero, Overlord, Bleach, Trinity Seven, Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi, Higurashi, Hitsugi no Chaika, Utawarerumono:Itsuwari no Kamen, Arifureta, Isekai wa Smartphone to Tomo ni.
Ez lenne kb így a top 10 az elmúlt évtizedekből nekem. Erre jött aztán a Frieren amit most így dobogósnak is mondanák.
Azonban sok időt lelt el, én is sokat változtam az évek alatt, már inkább sokszor a vicces témájúakra megyek rá.
Minden esetre ezt a Bocchi the Rock!-ot még nem láttam, szóval rá fogok nézni - köszi a tippet ;)
"már inkább sokszor a vicces témájúakra megyek rá."
Bocchi the Rock comedy, szóval lehet nagyon be fog jönni.
Jelölve is lett az idei Crunchyroll anime awards-on, mint év animéje (meg egy halom másik kategóriában, 25 kategóriából 17-ben jelölték), de még csak a voksolási időszakban vagyunk.
Jojo's bizarre adventures avagy jjba vagy szimplán csak jojo.
A kinézete zseniális, a karakterek méginkább, és ami a story-t nagyban jellemzi:több szálon fut, érdekes, izgalmas, és persze bizarr eseménydús.
Mestermű, mindenkinek ajánlom, az első évad kissé uncsi de az adja az alapokat, úgyhogy ajánlott azt is végignézni,a második évad már jobb de a harmadik...
Kedvencem marad halálig, alig várom, hogy meg legyen animálva teljesen a következő évad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!