The saint magic power is omnipotent hez hasonló anime?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonlóakat szeretnék ha van. De pl az ilyen felnőtt romantikus animék is jöhetnek, azt amibe az a rózsaszin hajú nő van azt már láttam, nevére nem emlékszek.jan. 17. 19:08
1/8 anonim válasza:
Szerintem a "Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuu Kimama na Hanayome Seikatsu wo Mankitsu surut láthattad.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, meg az meg fut
jan. 18. 18:54
3/8 anonim válasza:
Felnőtt romantikus: Net-juu no Susume
Akkor talán a Wotakoi?
5/8 A kérdező kommentje:
Igeen az volt az
jan. 18. 20:18
6/8 anonim válasza:
Felnőtt romantikusak:
Kotonoha no Niwa (aniemmozi, rendezte: Shinkai Makoto)
Kimi ga nozomu eien (14 rész, huszonévesekről; csak az első évadát ajánlom), régi anime, nem valami szép grafikával, viszont a lélektana kárpótlás!
Kuzu no honkai (kamaszok és felnőtt nő, kissé nyomasztó)
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, nem ertem miert lettel le pontozva
jan. 19. 00:11
8/8 anonim válasza:
Az Akegami no shirayuki hime hasonló lehet! Ott is egy gyógyfüvekkel foglalkozó lány a főszereplő.Nekem személy szerint jobban is tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!