Diginél nem megy a nyaa.si?
Figyelt kérdés
Próbáltam telefonról, számítógépről, különböző böngészőkkel, router újraindítás után. Nem tölti be. Mobilnetről és VPN alól semmi probléma, egyébként Error 504 - Gateway Timeout.
Más weblapokkal nem tapasztalok ilyet.
2023. nov. 3. 22:57
1/5 anonim válasza:
nálam sem megy, de ha jól látom van eu-s domainja is, az bejön
2/5 anonim válasza:
On 1 May 2017, their .se, .eu, and .org domain names were deactivated, with the site's moderators later confirming that the owner took it down voluntarily.
In June 2017, TorrentFreak reported that Germany-based Goodlabs put up a fake version of the .eu site in an attempt to get users to download a "free binary client".
Az .eu-s domainben annyira nem bíznék.
3/5 anonim válasza:
Digis nettel nálam sem működik már csütörtök óta...
4/5 anonim válasza:
Egyébként tényleg, most nézem, hogy az eu-n nem is működik egyik link sem. Én életemben nem használtam még nyaa-t, nem is hallottam róla, csak rákerestem és megtaláltam az eu-t, de úgy tűnik tényleg fake.
5/5 anonim válasza:
Azóta már újra működik végre rendesen a kedves nyaa.si!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!