Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tapasztalt hasonlót valaki a...

Tapasztalt hasonlót valaki a DIGInél?

Figyelt kérdés

Szóval, akik náluk előfizetők tudják, hogy már az aktuális fizető hónap előtti hónapban megküldik a számlákat. Eddig nálam is így volt, de ebben a hónapban még mindig nem küldték a júliusit.

Volt már másnál is ennyi ''késedelem'' néha? Csak hogy kizárjam annak a lehetőségét, hogy véletlenül töröltem a számlájukat a többi email-emmel.

(Én szoktam utalni pénzeket mindig egy pont ráérős 5 percemben)

2022. jún. 29. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én is DIGInél vagyok DIGI kábel TV előfizető. De nekem sem jött meg ebben (2022. június) hónapban a 2022. július havi számla. Én azt a tájékoztatót kaptam a DIGI KFT ügyfélszolgálatótól hogy megvárják az ár emelést, vagyis a 2022. július 1.-ét. És 2022. júliusban fogják ki küldeni a 2022 július havit.
2022. jún. 29. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!