Hogyan nézzem a BLEACH animét sorrendben?
Van 366 rész, egy csomó movie, és valami új évad is
Mi a helyes sorrend?
A filmeket csak nagyjából lehet belőni, abból a szintből, ahová már a karakterek eljutottak.
Az első három azután játszódik, hogy Ichigo-ék visszatérnek a Lelkek világából. A negyediknek van egy kis felvezetője a sorozatban, amiben a Pokolból jött szökevények vannak, talán utalnak is a végén rá, hogy a filmben folytatódik a sztori.
kösz a spoileres részleteket:)
gondoltam jófej leszel és nagyjából leírod h mit tom én 120 rész után van az első movie :)
Nem hinném, hogy nagy spoilerek ezek, hisz egy hosszú, halálistenes anime, amiben tudható, hogy létezik a Lelkek világa, és közlekedni is lehet oda-vissza. Szóval várható, hogy azt is látjuk, a miértről pedig semmit sem írtam.
Negyedik filmnél tényleg csak cameo van, a poklos szálat pedig a film helyszínéből tudni.
Lényeg a lényeg, semmit sem tudsz ezek alapján előre, nem lőttem le semmit.
Írd be hogy Bleach filler list.
A filler részeket ne nézd meg. Meg a movie-ket sem. Csak a Canon részeket mert azok az “igaziak” a manga alapján. A többi töltelék ami eltér az igazi Bleach-től.
Tehát ha fillermentesen végignézted a Bleach 366 részét, akkor jöhet a Bleach thousand year bloodwar. Ami a valós folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!