Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan nézzem a BLEACH animét...

Hogyan nézzem a BLEACH animét sorrendben?

Figyelt kérdés

Van 366 rész, egy csomó movie, és valami új évad is

Mi a helyes sorrend?

2023. okt. 21. 09:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A sorozat első részétől sorban a legújabbig, nyilván.
2023. okt. 21. 10:55
 2/21 A kérdező kommentje:
a sorozat első részét elkezdem, hányadik rész után következik az első movie?
2023. okt. 21. 11:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A filmek (mint ahogy általában minden ilyen jellegű sorozat esetében) nem részei a sorozatnak, önálló, attól független történetek. Teljesen mindegy mikor nézed. De ha mindenképp sorrendet akarsz állítani, nézd meg az adott film premierdátumát, és utána azt, hogy akkor a sorozat éppen hányadik résznél tartott, és oda szúrd be.
2023. okt. 21. 12:24
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

A filmeket csak nagyjából lehet belőni, abból a szintből, ahová már a karakterek eljutottak.

Az első három azután játszódik, hogy Ichigo-ék visszatérnek a Lelkek világából. A negyediknek van egy kis felvezetője a sorozatban, amiben a Pokolból jött szökevények vannak, talán utalnak is a végén rá, hogy a filmben folytatódik a sztori.

2023. okt. 21. 15:16
 5/21 A kérdező kommentje:

kösz a spoileres részleteket:)

gondoltam jófej leszel és nagyjából leírod h mit tom én 120 rész után van az első movie :)

2023. okt. 21. 17:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy nagy spoilerek ezek, hisz egy hosszú, halálistenes anime, amiben tudható, hogy létezik a Lelkek világa, és közlekedni is lehet oda-vissza. Szóval várható, hogy azt is látjuk, a miértről pedig semmit sem írtam.

Negyedik filmnél tényleg csak cameo van, a poklos szálat pedig a film helyszínéből tudni.

Lényeg a lényeg, semmit sem tudsz ezek alapján előre, nem lőttem le semmit.

2023. okt. 22. 10:03
 7/21 anonim ***** válasza:

Írd be hogy Bleach filler list.

A filler részeket ne nézd meg. Meg a movie-ket sem. Csak a Canon részeket mert azok az “igaziak” a manga alapján. A többi töltelék ami eltér az igazi Bleach-től.

Tehát ha fillermentesen végignézted a Bleach 366 részét, akkor jöhet a Bleach thousand year bloodwar. Ami a valós folytatása.

2023. okt. 24. 10:17
 8/21 éáé ***** válasza:
61%
Remek kérdés. ;). Lépj be a Bleach - Hun Facebook csoportba, és ott talán perfekt választ kapsz
2023. nov. 2. 07:30
 9/21 éáé ***** válasza:
3-as. Az Inuyasha sorozatban a filmek elégé a sorozatra építkeznek
2023. nov. 2. 07:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Abból sem néztem meg a filler filmeket. Csak a manga alapján készült original storyt, vagyis a canon animét.
2023. nov. 2. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!