Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy nézzem sorrendben a MHA-t?

Hogy nézzem sorrendben a MHA-t?

Figyelt kérdés

Láttam,hogy van egy pár movie,és gondban vagyok,hogy hogy nézzem őket sorrendben.Jelenleg a 4. évadnál tartok,de a moviekat is meg szeretném nézni.

Valaki le tudja írni a helyes sorrendet?

Vagy,hogy a moviek bármilyen szinten kapcsolódnak-e az eredeti történethez?

#anime #animemovie
2023. júl. 16. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapcsolódnak hozzá, csak annyi az időbeli kapcsolat, hogy megvan az engedélyük, Deku tudja, hogy átadható a képessége. Ennyi.
2023. júl. 17. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj sorban az evadokkal és mikor oda érsz a hősengedély vizsgához ott az egyik rész végén a beharangozóban bejelenti All Might és Deku az 1. filmet, akkor nézd meg az első filmet. Mehetsz utána sorba, a második filmet a hősengedély vizsga utánra tudnám beidőzíteni, a negyedik évad előttre a harmadik filmet pedig a hatodik évad előtt ajánlom. Ovak is vannak azok meg van kettő azt hiszem a UJS támadás utánra, 2 ova van azt hiszem a hosengedely vizsga elottre, egy meg olyan hogy bármikor megtudod nezni ( training of the dead) és 1 van mielőtt megnezned a 3. filmet. 2 van a hetedik évad elottre is asszem . Ha gondolod holnap belinkelem neked őket sorba mert minden link megvan minden ovahoz meg filmhez meg evadhoz
2023. júl. 29. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
4. Film az 5. Évad elott nem a hatodik elott **
2023. júl. 29. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:
3. filmet na, nem fog az agyam már
2023. júl. 29. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Evadokkal is gondban vagyok, valamiért mindig azt hiszem hogy a legutóbbi évad a hetedik és nem a hatodik..
2023. júl. 29. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!