Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime opening/ending...

Melyik anime opening/ending az, amiről úgy érzed, akár a te életedhez jó bevezető lenne?

Figyelt kérdés
Melyik anime openinget/endinget raknád az "életed filmje" elé, ami jelenleg is tart, viszont a halálkor állítólag lepereg majd előttünk?
2023. okt. 14. 10:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, melyik jellemző rád, az életedre?
2023. okt. 14. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehéz volna hirtelen fejből felidéznem OP / ED -t, youtube-ezni meg most nem szeretnék, de talán az Another op mint sejtelmes, sötét, nyomasztó indítás, endingnek meg valami vidám és aranyost képzelek most el, mint a Popotan ED. Ha jól rémlik, a Popotan ED-ben mutatják a Földgolyót, és répák táncolnak benne vidáman. :D Hawaii dizsi zenére. :)

Valamint endingnek a Clannad 1 -nél emékszem, amikor a nyusziról énekelnek a Holdon (Clannad 1 ending?) és mutatják, na szintén répa... :D A nyulas mancsai között.

A japán hagyomány szerint, ha jól tudom, a Holdat valami nyúllal kapcsolatos dolognak képzelik (nyúlüregnek? nyusziarcnak?).

A Clannad 1-ből a Dango nagycsaládot is imádom. :) A dango valami japcsi édesség, gömbölyű, és ezeket mutatja valamelyik Clannad ed/op. A dal meg aranyos. :)

Dá-n-go, dá-n-go...

Dá-n-go, da-i ka-zo-ku :)

Ja igen, ez ugyanaz! "Dango dai kazoku... Usagi-san tsuki de"... valami ilyesmi a dalszövege... Dango nagycsalád és a nyuszi a Holdon...

2023. okt. 14. 22:02
 3/3 anonim válasza:

Nekem ez

https://www.youtube.com/watch?v=3FlVlOyHIKM

Csak mert jók a csajok és nekem ez volt a top 1 anime. Sőt akkor már jó lenne abban a világban újjá születni :)

2023. okt. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!