Elég ha a Dragon Ball Z-vel kezdet?a
A sima Dragon Balla gyerekesnek találtam.
Valahol azt mondják nem lehet ott elkezdeni valahol meg azt hogy lehet sőt
érdemesebb
Én semmi esetre se kezdeném ott, mert a Z-t meg azért nem fogod érteni, mert lesz már 30 karakter, akik neked nem mondanak semmit, de valóságban meg elég komoly múltjuk van.
Másrészt meg, a sima Dragon Ball is nagyon jó.
Én a Kai-t nem ajánlom, a Z jobb, a Kai-ból sok elég jó dolgot is kihagytak. A 100%-ban filler részeket kihagyhatod, de minden mást érdemes megnézni: [link]
A sima Dragon Ball felett mai szemmel már eléggé eljárt az idő, nem hiába vetődött fel hogy szüksége lenne egy remake/reboot-ra:
Szerintem az első évad manapság inkább a fanoknak ajánlott, de nem akarok senkit lebeszélni róla. Lehet azzal is kezdeni a Dragon Ball animéket.
"A sima Dragon Ball felett mai szemmel már eléggé eljárt az idő"
Ami alatt mit értesz? Régi az animációja? Igen, az, mivel régen jött ki.
De nézhető-e az animációja mai szemmel? Igen.
Akkor mit értesz ez alatt?
"nem hiába vetődött fel hogy szüksége lenne egy remake/reboot-ra"
Rossz példa, mivel nem ezért vetődik fel elsősorban. A HxH és FMA-t viszonylag rövid idő alatt reboot-olták, de pl. a Berserk-et, hanem azt folytatták 2-szer annyi idő elteltével is.
Azért vetődött fel a reboot, mert szeretnének valamit a DB franchise-ból megint éveken keresztül nyomatni, hogy abból pénzük legyen.
Ennyi.
"Szerintem az első évad manapság inkább a fanoknak ajánlott"
Ezt mi alapján állítod?
A Dragon Ball Z onnan és akkor indul, amikor a Dragon Ball véget ért. Ha szerinted egyik felett eljárt az idő, akkor logikailag a másik felett is, mivel egymást váltották, vagy az 1989-ben véget érő DB animációja helyett lett az 1989-ben induló DBZ animáció.
Más szavakkal, ha rosszul öregedett és szakmai problémák vannak a Dragon Ball-lal, akkor a Z-vel is kellene lennie és azt mondtad volna, hogy a Super-rel kezdje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!