Előfordult már veled olyan, hogy egy anime megnézese akár napokra teljesen elszomorított, padlóra küldött és sírtál még utána is, ha visszaemlékeztél a történetére, a szereplőkre? Ha igen melyik anime hatott meg lelkileg ennyire?
Amikor még ezerrel toltam az animéket, voltak olyanok, amik után megmaradt az a bizonyos üresség. pl:
Hajime no Ippo
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Gyakkyou Burai Kaiji
Az Aztack On Titan utolsó előtti évada és részei után, úgy éreztem, hogy egy világ tört össze bennem. Főleg úgy, hogy mindenki tudja mi lesz a vége…:/
A másik, a Nana. Miután tinédzser koromban megnéztem, azt hittem végem lesz…Nagyon egyedi, és nagyon szomorú. Azóta nem is mertem újra nézni.
Clannad.
A mai napig összeszorul a gyomrom ha eszembe jut.
#7, legalábbis a második évada, a Clannad After Story. Kegyetlen. Tragikus szerelmi történet.
Az első évad a maga 22 részével teljesen másról szól ugyebár. Az még sulis kamasz slice if life.
A 2. évadnak is az első 8 része még szinte az első évad közvetlen folytatása, és csak utána válik súlyossá.
Szóval, aki tragédiára vágyik a Clannad-ból, maradandó emlékekkel, ahhoz vagy megnézi az első 30 rész bevezetőt ehhez, vagy rögtön neki lehet kezdeni a második évadnak, szerintem, az első évad megtekintése nélkül is. De onnan még ugye 8 rész, mire eljutunk a párkapcsolat kezdetéhez. És utána jön a java...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!