Uraraka Ochaco haterek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Több helyen is láttam már, hogy vannak egyesek, akik nem szeretik Uraraka Ochaco-t a Boku no Hero Academia, vagy más néven a My Hero Academia című animéből/mangából. Ezt szeretném, ha valaki elmagyarázná, hogy miért? Mármint Ochaco szó szerint egy angyal (szerintem), és én nem nagyon látok benne hibát, csak annyit, hogy néha kicsit túlpörög. Kérlek valaki magyarázza meg, miért utálják ennyien ezt a kis cukorfalatot?#urarakaochaco
2023. jún. 30. 17:42
1/2 anonim válasza:
én sehol nem láttam ilyesmit hogy utálják Ochacot, hol láttál ilyet?
2/2 A kérdező kommentje:
#1, nagyon sok helyen, pl pinterest, wattpad, instagram, stb...sajnos nagyon sok ilyet láttam és hallottam már :(
2023. okt. 2. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!