A mangában van már jele annak hogy Deku és Uraraka kötött alakul valami?
Nem olvasom a mangát és kíváncsi vagyok, hogy hogy alakulnak. Én egy vérbeli Bakudeku shipper vagyok, ne kérdezzétek miért, ez alakult ki bennem és hiába próbálom magamra erőltetni azokat a shipeket amiknek van esélye mindig az ilyen szinte esélytelen shipek fognak meg ( pl Harry Potter: Drarry a Ginny x Harry helyett xd)
Na de a célja a kérdésemnek az, hogy Uraraka és Deku hogy alakulnak a magában? Minket Bakudeku shippereket eléggé támadnak az Izuocha shipperek és mi egyébként több pontot kapunk lassan aminek örülhetnénk , mint ők. Horikoshi is kiadott aranyos skechet róluk es az asszisztense is megosztott 2 sketchet ami Bakudeku téma. Az animében szinte semmi nincs azon kívül, hogy Uraraka zavarban van Deku körül és áradozik hogy milyen erős , szerintem.
Tudom hogy a legnagyobb esélye az Izuochának van, attól hogy szeretem a Bakudekut nem ringatom magam hamis reményekben hogy nekünk lenne esély, mert tudok hogy az kb egyenlő a nullával és el is fogadom, de kíváncsi vagyok, hogy most mi van alakulóban a mangában. Több helyen azt olvastam hogy Horikoshi igazodik a rajongók igényeihez, a rajongók nagy százaléka pedig nem a hetero shippet kedveli annak ellenére, hogy ezt szánta nekünk eredetileg Horikoshi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!