Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen vidám anime karaktereke...

Milyen vidám anime karaktereket tudtok, akiknek szinte mindig jó kedvük van?

Figyelt kérdés

Olyasmikre gondolok mint pl. Son Goku a Dragon Ballból.

Légyszíves írjátok oda azt is, hogy akiről írtok, melyik animében szerepel.

2023. jún. 7. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Gon - Hunter x Hunter

Ippo - Hajime no Ippo

Dandy - Space Dandy

Vash - Trigun

Luffy - One Piece

Aladdin - Magi

Próbálj meg szétnézni a Shounen animék közt, ott általában sok ilyet lehet találni.

2023. jún. 7. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Az 1. válaszra is reagálva, nem csak shounen vagy shounen jellegűeknél akad, hanem nyilván vígjátékok tele vannak evvel, számos kodomo műfajú és slice of life esetén is van, sőt, van egy thriller is ilyen figurával:

Thriller műfaj:

Twelve (fiú):

[link]

Anime: Zankyou no terror

Takeya Yuki (lány):

[link]

Anime: Gakkou Gurashi

Shounen bat (fiú)

[link]

Anime: Mousou Dairinin (thriller és lélektani, NEM SHOUNEN műfaj! Csak a főszereplő neve Shounen Bat! Folyton vigyorogva gyilkol. De... nem mindig.)

Slice of life műfaj:

Minami Kana

[link]

Anime: Minami-ke. (Slice if life vígjáték).

Kodomo műfaj: ez kicsiknek való, gyakran több szereplő is általában vidám.

Binchou-tan: a nehézségei ellenére (szegénység, nélkülözés, gyermekmunka stb) többnyire vidám és optimista a főhős, de a legtöbb szereplő szintén.

Mai Mai Shinko: ez animemozi, detto, a legtöbb szereplő vidám, habár olykor szomorúség is történik velük.

2023. jún. 8. 02:11
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Még annyit a Mousou Dairin animéről (ami lélektani thriller), hogy ha jól emlékszem a sorszámra, a kilencedik rész meg kifejezetten groteszk vígjáték (ez az anime olykor epizodikusnak ls töredezettnek hat, a végére összeáll), az egyik kedvenc anime vígjáték epizódom valaha: a kislány, meg két felnőtt többnyire röhögve agyal azon, hogyan legyenek öngyilkosok. De valami őrület, szakadtam rajta, mert sose sikerül neki, meg az a duma hozzá, és persze a zseni japán szinkronhangok. :DDD

Persze kell hozzá gyomor, akad, amikor körülöttük röpködnek mások belei, testrészei...

(Az viszont kissé megtévesztő, hogy az anime openingjében mindenki röhög. :-D Nem így az ending...)

A kilencedik rész (+-1 rész, akörül) egyszóval fenomenális, de az egész anime is eleve (én csak a fantasy epizódot úntam az elejefelé). "Hé, srácok, ugrojunk már a síynek közé mi is, juhí! :D ... ne má'... nem látod, hogy neki se sikerült..." Erre előjön véresen a sínek közül egy csávó, de a poénokat nem lőném le, ezt amúgy is elfelejtettem, látni kell. "Hát ez nem jött össze ma..." - tiszta lucskosan-véresen. :)))

Az akasztófa jelenetnél már fetrengtem a röhögéstől... Totál abszurd. :))

Zseniális anime, az egyik legnagyobb valaha, amit láttam. :)

2023. jún. 8. 02:22
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Shuichi-Gravitation

De utálom a shounen-ai animéket.

2023. jún. 8. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. jún. 8. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Rimuru Tempest
2023. jún. 8. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ryuk a Death Note-ból. Bár ő inkább csak kárörvendésből röhögcsél általában.
2023. júl. 24. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!