Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Én 25 éves vagyok és még...

Én 25 éves vagyok és még mindig oda vagyok az anime csajokért anime karakterekért nem tudok az istenek leszokni róla. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nézek Anime mesét anime csajokat gyűjtök és teszek ki háttérnek. 25 éves vagyok lassan de nem tudok leszokni az animés képekről és animés sorozatokról, sokan kiröhögnek komolytalanak tartanak.De én ilyen vagyok mégis rosszulérzem magam a kritizálások miatt, már azt is megkérdeztem magamtól most én visszamaradott vagyok -e animés szokásom miatt?

2016. dec. 15. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg normális(élő) lányt találni,az biztos csökkenteni fogja az anime lányok iránti imádatod.Az oké,hogy még szexinek tartasz 1-2 karaktert,de ilyen korban nem kellene ennyire rajongani értük.Csajozz. :D
2016. dec. 15. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha igazi nőkkel is foglalkozol, nem látok benne semmi rosszat.
2016. dec. 16. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha az igazi lányoknál jobban tetszenek az anime lányok akkor valószínűleg beszélned kellene egy pszichológussal. Nem akarlak rémisztgetni meg elkedvetleníteni, meg amúgy sem tudok rólad semmit, de hacsak nem vagy amúgy "normális" az élet minden területén, a társadalom az ilyenek miatt ki fog vetni magából ha ezt megtudja.

"Normális" átlagemberek le fognak nézni, rosszabb esetben megjegyzéseket tesznek majd rád. "Normális" emberek számára felnőtt ember számára kevés gyerekes hobbi fogadható el. Azt meg talán mondanom se kell, hogy ha nincs csajod akkor majd mindenfélét gondolnak rólad és nem szívesen kerülnek veled akármilyen kapcsolatba.

A neten vannak névtelenséget biztosító fórumok, gondolom ilyet te is találtál már, ahol senki nem kérdezi ki kicsoda vagy honnan jött, de a való életben - hacsak a munkád vagy saját gyereked nem köt hozzá (látok is sok csillogó szemű apukát a játékboltban miközben a fiának vásárol olyanokat amiket gyerekkorában Ő is szeretett volna) - férfiként csak hátrányod lehet bármilyen játékos vagy mesés dologból.

2016. dec. 16. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Már 5 éve van párom sőt feleségem és ő úgy fogad el engem amilyen vagyok, ő is szereti az animéket mint én már gyereket is akarunk.Úgy hogy nem amiatt agódok én hogy nincs párom hanem más miatt az hogy mintha bennem volna még a gyerek én is nem csak a felnőtt és az istenek nem tudok megváltozni szeretem az animés dolgokat.
2016. dec. 17. 14:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Dolgozok van jófizetésü munkahelyem és saját házam autóm is.De az autóm motorháztetején is songoku kamehamézik nem tudok megszabadulni az animéktől a meséktől 2 éves koromóta animéket nézek és mintha a részem lenne.És igen szexuállisan is felizgulok az anime csajokra annak ellenére hogy feleségem van.Lehet hogy ez betegség de én ilyen vagyok és próbáltam megváltozni nem tudok,ez olyan mint a drog :D
2016. dec. 17. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
New haragudj, de ha a feleségedet nem zavarja, akkor mi a gond? Miért számít mások véleménye?
2016. dec. 17. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja hát akkor "semmi gond". Bocs, hogy feltételeztem, dolgokat rólad. A dolog persze áll, hogy ez nem elfogadható és természetes az átlagembereknek, de ha nem okoz semmilyen más gondot (mondjuk csak akkor megy a szex ha manga csajokra gondolsz) akkor mások kapják be.
2016. dec. 18. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2016. dec. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!