Melyik anime lehet ez? (Leírás)
Még nagyon nagyon régen néztem egy animét, de már a karakterek kinézetére sem emlékszem igazán. :( Amit tudok belőle, megpróbálom leírni.
Szóval van egy (asszem középiskolás?) kiscsaj, aki új suliba megy az anime elején (ha jól emlékszem), és megismerkedik egy sráccal, meg talán egy másik csajjal.
És a kiscsaj valami nem tudom hány száz (vagy ezer) éves "szörnyeteg". Ez alatt azt értem, hogy ha jól tudom van egy másik oldala, ami ha előtör belőle, akkor gyilkolni is tud. De ez nem yandere. Ő egy "szörny".
Na és akkor jön a városba egy kinézetre 20-30 éves nő , aki a ksicsajt akarja megölni. És akkor valami parkszerűségben csap össze a nő és a kiscsaj, és a barátai is pont ott vannak (ugye a srác meg az másik csaj). Ha jól tudom a kiscsaj dühöngő énjét pont a srác segít majd leállítani talán, de ebben már nem vagyok olyan biztos...
Nem tudom, mennyire szűrhető le ebből? Ennél többre tényleg nem emlékszem... Bocsi hogy nagyon részlet hiányos a szöveg.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!