Melyik anime lehet ez? (Leírás)
Még nagyon nagyon régen néztem egy animét, de már a karakterek kinézetére sem emlékszem igazán. :( Amit tudok belőle, megpróbálom leírni.
Szóval van egy (asszem középiskolás?) kiscsaj, aki új suliba megy az anime elején (ha jól emlékszem), és megismerkedik egy sráccal, meg talán egy másik csajjal.
És a kiscsaj valami nem tudom hány száz (vagy ezer) éves "szörnyeteg". Ez alatt azt értem, hogy ha jól tudom van egy másik oldala, ami ha előtör belőle, akkor gyilkolni is tud. De ez nem yandere. Ő egy "szörny".
Na és akkor jön a városba egy kinézetre 20-30 éves nő , aki a ksicsajt akarja megölni. És akkor valami parkszerűségben csap össze a nő és a kiscsaj, és a barátai is pont ott vannak (ugye a srác meg az másik csaj). Ha jól tudom a kiscsaj dühöngő énjét pont a srác segít majd leállítani talán, de ebben már nem vagyok olyan biztos...
Nem tudom, mennyire szűrhető le ebből? Ennél többre tényleg nem emlékszem... Bocsi hogy nagyon részlet hiányos a szöveg.
Köszönöm! :)
Valami emlék arra hogy milyen szörny volt?
Esetleg az hogy az anime kinézete alapján régi volt, vagy a 2010-es évek új stilusa látható benne?
Elfen Lied talán.
A Blood+ az nem csak egy szörnyet tartalmaz hanem egy szörny fajtát. Azt biztos le tudta volna a kérdező felismerhetőre írni, mert nagyon egyedi ahogy végez a szörnyekkel a főszereplő lány.
Meg a nő aki a kiscsaj miatt jött a városba (hogy megölje), asszem veszített a kiscsaj ellen.
Egyébként amikor megküzdöttek az első, vagy a második részben, délután fele volt, tehát ilyen pirosas volt a táj/látvány, és egy parkban voltak... De már nem tudom mit írjak még le.
A küzdelem alatt a kiscsaj barátnője meg is sérült, de túlélte. A fiú is próbált segíteni megölni a nőt, a kiscsaj csak azután váltott "vad" üzemmódba, miután a barátai megsérültek.
Nem emlékszem az anime címére, de talán az volt amelyikre gondolok.
A démonok urának a lánya meg a barátnője találkozik a sráccal aki az apjával élt, és összeköltöznek.
A minap láttam egy animét, 20-30 éves tanárnővel, és csak egy diák tudta, hogy a nő egy démon. Órák után be is hivatat magához.
Parasyte - the maxim??
Nem ezt keresed esetleg? Csak nem ugrik be a címe.
A napokban láttam a Kizumonogatarit, meg pár részt ebből:
Dennou Coil,
de inkább a Parasyte rémlik, hogy ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!