OREGAIRU, valóban jön végre az új OVA, vagy film?
Már régebben olvastam róla, de most állítólag hamarosan érkezik, ti mit tudtok erről?
És arról, hogy benne lesz e a tanárnő?
Imádnék egy olyan folytatást...akár sorozatot, amiben a srác szakít a lánnyal és összejön a tanárnővel.
Javaslom, használd a hivatalos adatbázisokat. Két nap és itt van:
Ezt írták már 2021-re is.
Sőt! Volt egy oldal, csak már nem tudom melyik, ahol szerepelt, hogy a tanárnő már felbukkant egy másik sorozatban is, még az Oregairu előtt. Na azt sem találom sehol azóta. :(
4. Én úgy olvastam, hogy egy más műben, egy tűnt fel, és annyi volt a szerepe, hogy körbevezetett egy új diákot egy iskolában. Utána került át a karakter az Oregairu-ba.
Szóval olyasmi szerepe volt, mint a The garden of words tanárnőjének, aki ugye felbukkant a Your name -ben is. Bár az egy másik ... "világban"... dimenzióban...idősíkon...történt, és a készítő szerint nem azonos az eredetivel.
ANIMEDRIVE
Nézem, új feltöltés. Azt hittem az új rész, de nem, az első évad OVA része van feltöltve újra, a feleségversenyes. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!