Melyik anime/film ez, illetve hol lehet vajon:Netflix, HBOmax, vagy Skyshowtime?
Tudom, ez talán kicsit hülyeség lesz de keresek egy animét aminek a borítóját a nővéremék tv-jén láttam, ha jól emlékszem Netflixen, de nem vagyok benne biztos. Nekem nincs netflixem se semmilyen más ilyesmi előfizetésem ezért nehezebb keresni.
Egy borítókép volt amin egy fehér maszkos "szellem"szerűség látszott, mintha a szeme helyén fekete foltos lett volna. Kérdeztem is a tesómat,hogy mi lehet ez, és ő elkezdett valami olyat mondani, hogy egy lány balesetet szendved és valami lesz a lelkével utána, de nem emlékszem már...
Olyasmi rémlik, hogy ezek alapján nekem a Noragamihoz hasonlított a sztori, de sose láttam még, ezért is érdekelne mi lehet ez.
Elnézést a hiányos leírásért, reménykedem, hátha valaki ez alapján felismeri, ha nem, az se baj, előre is köszönöm.
Tekintve, hogy ez semmit nem segít, mivel ezen maszkok elég népszerűek még animéken belül is, így most vakon sorolgathatnánk, hogy melyikban van ilyen, de sokra nem hiszem, hogy mennél vele:
Miért nem kérdezted meg újra a nővéred és kértél pontosabb leírást?
A netflixen a Tenkuu Shinpan pl. szintén ilyen maszkos emberekkel van tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!