Tegnap jelent meg az utolsó Pokémon epizód amiben Ash és Pikachu szerepelnek. Véleményetek?
Én a 3. évadig bírtam megnézni 15 éves koromban, utána elvesztette a varázsát. Utána felfedeztem a Dragon Ball-t, ez 10 éve volt, akkor rendszeresen sportoltam, úszni jártam, otthon edzettem és nagyon motiválóan hatott ahogy Goku is folyamatosan fejlődik. A sima Dragon Ball-t és a Dragon Ball Z-t néztem végig akkor. Aztán jött a One Piece, na az is nagyon tetszett ilyen 17 évesen, de a Hunter x Hunter magasan a legjobb.
Habár még van pár anime amit feltudnék sorolni, mostanában egyáltalán nem érdekel ez a műfaj, így 25 évesen úgy érzem kinőttem belőle.
Anno jó volt gyerekként nézni a Pokémont, majd újra nézni 15 évesen a régi részeit, de például a One Piece-t se tudtam a 940. rész után nézni.
Engem nem érint meg a téma, mert én a 2000-es évek elején voltam nagy Pokemon fan, mikor adták a TV-ben, utána viszont eltávolodtam tőle. Viszont ettől függetlenül azért kicsit megdöbbent az információ, amit a kérdésben írsz, nem gondoltam sosem arra, hogy ez megtörténik.
Egyébként ezt az epizódot lehet megnézném majd.
Hányadik évad/rész?
igaz, hogy én nyolcadik osztályos korom óta ismerem a Pokémont, de nagyon kevés részt láttam akkoriban, mert nem tetszett, hogy az emberek Dragonball-kinézetűek voltak. Sosem szerettem ezt a stílust. Ahogy haladtam a korral, véletlenül megláttam valahol az új pokémonos képeket, részeket és láttam, hogy Ash kicsit másképpen néz ki. Ezt nem értettem, így nem is foglalkoztam ezzel. Mikor a Pokémon 20 éves lett, jött a Pokémon GO. Abban az évben alig akartam elhinni, hogy még mindig fut a Pokémon sorozat, játékok meg egyebek. 20 év nagyon hosszú idő! Ekkor tudtam meg egy magyar nyelvű weboldalon, hogy minden évadban új külsőt kaptak a szereplők, tehát ez volt a változás oka. Habár nem vagyok egy nagy fan, de megnéztem a Pokémon utazás sorozatot, mivel a Galar régiót Nagy-Britanniáról mintázták és ezt tetszett nekem, mert sokat voltam kint Angliában. Annak nagyon örültem, hogy az emberek szelídebb külsőt arcot kaptak, nem olyan durvát, mint a legelső évadban. És, hogy Ashnek lett egy Gengarja, mert ezt a pokémont tényleg szeretem. (olyan jópofa)
Mint non-Pokémon-fan azért sajnálom, hogy vége lett, mert 25 év tényleg sok...
Az új részekben egy lány szerepel. Nem is fogom nézni ezt a sorozatot, csak akkor ha lesz benne Gengar. Ugyanis ő legnépszerűbb szellem típusú pokémon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!