Milyen mangákat tudok ajánlani egy "kezdőnek", aki még most ismerkedik vele?
Bár korábban is láttam mangát, csupán idén kezdett különösebben érdekelni.
Olyanokat szeretnék olvasni, amelyek romantikusak, fiú-lány szerelem, akár suliban.
Nem túl erőszakos érdekel.
Ecchi mérsékelten lehet benne,de hentai nem.
Huszonéves férfi vagyok.
Szia, az egyszerűség kedvéért bemásolom a két héttel korábbi válaszom, kiegészítéssel:
Ez a kettő tetszett nekem, slice of life műfaj:
Onanie master Kurosawa (A satírozása a figuráknak ronda -lévén doujinshi, azaz amatőr, és azoknál hol jó, hol csúnyácska a grafika-, viszont a történet ötletes, és sodró lendületű!).
Nineteen, twenty-one (ez utóbbi délkoreai, azaz manhua, és színes). 21 éves lány és 19 éves fiúő barátsága. Nem romantikus, inkább baráti. Kóborcicákat mentenek.
A kedvenc animéim mangái közül olvastam néhányat, de csak részlegesen:
Ao Haru Ride, kifejezett sulis kamasz romantika (49 fejezet, csak néhány fejlzetig jutottam), az anime, sőt, a live action kifejezetten jó, azokat ismerem végig!
Kokoro Connect: animében láttam végig mind a 13+4 részt, zseniális lélektani slice of life, inkább felnőtteknek, szóval hajrá! Viszont, sajnos mangában nem nagyon ismerem, csak az első néhány fejezetet.
Air: detto. Első néhány fejezetet ismerem, animében kifejezetten igényes ez is (mégpedig az anime SOROZATot ajánlom főleg). Ez inkább egy beteg 10 éves kislányról szól és gyámjairól elsősorban.
Szívesen!
A tisztelt moderátoroknak se árt egyébként, ha tudnak róla, hogy egy bizonyos 65%-os troll meg igazán leszállhatna már az animeközösségről, aki sorra pntozza le a válaszainkat, megtévesztve a kérdezőket... Lepontozni azt kell, ami káros/haszontalan válasz.
Meg lehet nézni, az egész márciusi animés kérdéseknél, ahol van legalább egy lepontozás, zömében valamelyik 65%-os csinálja,
tehát ámokfutó troll az illető. Alap nélkül szinte mindenkit lepontoz, hetek óta.
Ez elkeserítő, remélhetőleg mihamarabb lépnek. Szomorú, hogy ezzel szórakozik.
Remélem, hamarosan visszatérnek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!