Narutónak vagy Sasukénak volt nehezebb a gyerekkora?
Nem tudom tudja-e valaki azt, hogy milyen érzés kiközösítve lenni. Van például olyan aki tudja miért közösítik ki, így talán tud változtatni rajta. De Naruto esetében ez nem így volt. Senki sem mondta el neki mi történt, csak innen onnan tudod meg egys-mást, de változtatni nem tudott rajta. Ennek ellenére Naruto próbált változtatni, barátokat szerzett, segített ahol tudott, stb. ennek ellenére még mindig sokan gyűlölték (még azok is akik nem tudták miért). Amíg Naruto nem mentette meg a falut ez nem változott.
Ha valaki ki van közösítve nyíltan az kegyetlen érzés. Vannak olyanok akiknek elmegy a kedve az élettől, mert hatalmas erő kell ahhoz, hogy ilyen helyzetekben is tudjon az ember mosolyogni.
Mivel Naruto árva volt így nem igen tudott kire támaszkodni akkor amikor szüksége volt rá, ennek ellenére olyan emberré nőtt fel akinek mind ismerjük.
Sasuke árva lett, miután fivére kiírtotta a klánját. Az, hogy ez szörnyű az egyértelmű, ahogy az is hogy Tsukoyomival levetítették ezt neki Itachi borzalmas nem is tagadom. Sasuke akkor még az okot sem tudta, csak gyűlölet volt a szívében Itachi felé, aki az ő imádott bátyja volt. Eltávolodott a falutól és senki segítséget sem akarta. Végül megszökött.
Hogy őszinte legyek Naruto-t jobban megértem, mint Sasuke-t. De azt így is tudom, hogy nem lehet őket összehasonlítani, mivel mindkettőnek szörnyű gyerekkora volt. Ami miatt sokan úgy érzik, hogy Naruto gyermekkor kevésbé volt szörnyű az azért lehet, mivel Naruto a jó irányba fejlődött, ezzel nem Sasuke-t akar gonosszá tenni, csak ezt vettem én le a történetből.
Nem volt jó sem Naruto sem Sasuke gyermekkora jó, nekik szörnyű volt a sajátjuk, olyannyira, hogy irigykedtek a másikéra, ezt tartsátok észben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!