Narutónak vagy Sasukénak volt nehezebb a gyerekkora?
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 12:56
2/15 anonim válasza:
Sasuke szerintem.
Elveszíteni valamit rosszabb, mint amikor nem is tudod meg hogy milyen.
3/15 anonim válasza:
Szerintem is egyértelműen Sasukénak.
4/15 anonim válasza:
Mindegyiküknek ugyanolyan nehéz volt. Sasuke megtapasztalhatta legalább azt, hogy van család, de ahogy elvesztette, meg ami történt utána és Itachival, az iszonyatos volt. Narutonak nem volt családja, de a kilencfarkú miatt az egész falu rossz szemmel nézett rá, kerülte, gonosz volt vele, és míg látta a sok boldog családot, neki még csak emléke sem lehetett erről, barátai neki sem voltak, a pecsét miatt meg tehetségtelen volt a jutsuhasználatban, az élet semmilyen területén nem volt sikere, Sasuke meg legalább tehetséges volt. Szóval én nem versenyeztetnék, hogy na kinek volt nehezebb a gyerekkora, mindkettőjüknek megvolt a maga szenvedése.
5/15 everlight válasza:
Sasukét nem közösítette ki a falu,a lányok döglöttek utána,jobb élete volt mint Narutonak
6/15 anonim válasza:
Szerintem Sasukenak nehezebb volt. Narutot sose élt át olyan intenzív fájdalmat mint Sasuke, amikor Itachi megölte a családját, és Tsukoyomival napokig visszajátszotta neki az egészet.
7/15 anonim válasza:
Mindkettőnek baromi nehéz volt értelemszerűen, de Naruto építkezett a kapcsolatai, barátai által, egyre és egyre jobb volt neki. Sasukének azonban Narutón kívül senkije nem volt, csak a dühe, ezért szerintem neki volt gyötrelmesebb. Főleg, hogy az egyetlen barátja iránti szeretetet is totális elnyomta / el kellett nyomnia.
8/15 anonim válasza:
Sasuke szeme előtt lett lemészárolva a családja míg Naruto szimplán csak nem ismerte őket. Ez azért traumatikusabb mint kiközösítva lenni 12 éves korodig.
9/15 everlight válasza:
8.Naruto halálosan magányos volt.Sasukének ott volt a családja
10/15 anonim válasza:
Ja, amíg az imádott testvére meg nem őlte őket, majd vissza nem játszotta az egészet 24 vagy talán 48 órán keresztül.
Narutonak is szr volt, de Sasukénak sokkal szrabb. Egy ilyen után csoda hogy viszonylag normális maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!