Animeajánlatok?
Sora yori mo tooi basho (A place further than the Universe)
https://www.youtube.com/watch?v=_mUF6AFJi9M
Ez egy original, 13 részes anime. Nincs manga, light novel, visual novel. Cuki lányok cuki/király dolgokat csinálnak, utazós, humoros, slice of life, inspiráló anime. Négy középiskolás lányról szól, akik életük legnagyobb kalandjába vágnak bele - elutaznak az Antarktiszra. A történetvezetés jó tempóval rendelkezik és teljesen hihetően mutatja be, ahogy a csajok megvalósítják ezt a lehetetlen küldetést. Az animáció stílusa látható a videóban, a MAD House készítette az animét.
Barakamon
3-gatsu no Lion
Hakumei to Mikochi
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Ore Monogatari!!
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Fate/Zero
Kara no Kyoukai
Saint Seiya: The Lost Canvas
Na most készülhetsz, mert nem keveset fogyz olvasni :D
Romantikus (shoujo):
-Fruits Basket (2019, szép animáció, jó sztori, néha szomorkás)
-Lovely Complex (szerethető karakterek, rengeteg nevetés és van magyar szinkron!)
-Ouran Higschool Hostclub (nagyon vicces, aranyos, lehetne hosszabb)
-Given (fiú x fiú, szóval ha nem bírod, ne nézd! Szerintem nagyon aranyos és megható történet)
Dark fantasy, kaland:
-Fullmetal Alchemist Brooterhood (örökös kedvenc, vicces, izgalmas, a sztori rohadt jó, van magyar szinkron)
-Demon slayer (még fut, rengetegen szeretik, ahogy én is)
-Attack on titan (őrülten jó sztori, világ felépítés, ha rosszul vagy a rajzolt vértől, nem ajánlom xD)
-Jujutsu Kaisen (még fut, idén jön a második évad, nagyon jó karakterek, epic animáció, csak ajánlani tudom!)
Mystery
-Link click (Ez egy donhua, szóval kínai animáció. Nemrég fedeztem én is fel, de beleszerettem, az animáció gyönyörű)
-Boku dake ga Inai Machi (viszonylag rövid, izgalmas, időutazós anime)
-Death Note (fantasy, a sorozat vége nekem kicsit elcsépelt, de attól még kedvencek közt marad)
A Trigger stúdiótól majdnem minden.
A Kyoto Animation-tól majdnem minden.
Koukaku Kidoutai: Stand Alone Complex
Cowboy Bebop
Hajime no Ippo
Uchuu Senkan Yamato 2199
HUNTER×HUNTER
JoJo no Kimyou na Bouken
Shin Seiki Evangelion
Mawaru Penguindrum
Space☆Dandy
Samurai Champloo
Kidou Senshi Gundam: Dai 08 MS Shotai
Kidou Senshi Gundam: THE ORIGIN
Monogatari sorozat (a Nisioisin adaptációk, nem az előző szezonban fotó)
Koukyoushihen Eureka Seven
Fushigi no Umi no Nadia
Hellsing Ultimate
Seihou Bukyou Outlaw Star
BLACK LAGOON
Kikou Ryouhei Mellowlink
Taiho Shichauzo
Shigurui
Aa! Megami-sama!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!