Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok olyan animefilmeket...

Tudnátok olyan animefilmeket ajánlani, amik fent vannak youtube-on magyar felirattal?

Figyelt kérdés

2023. márc. 12. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ott kb. esélyed sincs rá, baromi gyorsan törlik. Ellenben több oldal van, ahol ezek tartósan fent vannak, van ahova regisztrálni sem kell. (pl. animedrive)
2023. márc. 12. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Így van, ahogy az első írja. animedrive viszonylag friss, ezen az oldalon össze vannak gyűjtve azok a linkek ahonnan nézni lehet egy adott animét/anime filmet. Én ezt a filmet ajánlom: [link]
2023. márc. 12. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A fentiek mellett javaslom az alábbit, de ide regizni kell, viszont nagyon megéri, minden másért is, ami japán! Kétfajta keresője van, animemozikra is kereshetsz, akár feliratosakra, akár magyar szinkronosakra:

animeaddicts.hu

(A keresőt próbáld kiismerni! Ugyanis feirat nélkülieket is tartalmaz a találatok egy része!

KULCS SZÓ: "van teljes fordítása"! Ezek tuti magyar felirattal ellátottak.)

2023. márc. 12. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én magyar felirattal láttam pár hónapja -bár szerintem nem yt-on- az "i want to eat you pancreas" filmet.
febr. 27. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!