A "Vinland Saga" jelenleg a legjobb történelmi műfajú manga és anime?
Még nem láttam a 2. évadot, én megvárom ameddig kijön az évad összes része.
Az első évad miatt viszont a 3. kedvenc animém lett, a karakterek nagyon egyediek, az pedig ahogy a férfiasságot bemutatja az anime Thor személyében szerintem zseniális.
Az animét egyáltalán nem tartom hitelesnek történelmi szempontból, de kellően korhűen mutatja be az adott korszakot.
Askeladd szintén említésre méltó karakter, nála ravaszabb antihősként talán Yagami Light és Eren Yeager mellett nem is nagyon tudok említeni, az pedig kifejezetten nagyszó hogy ilyen nevekkel párhuzamba lehet hozni.
Az iszákos pap karaktere is kiérdemli hogy megemlítsem, mert vele lesz teljes az összhatás. Ahogy rajta keresztül bemutatja az anime hogy Isten szerint milyen a tökéletességhez közeli ember, akinek nincs szüksége fegyverre mégis harcos az mestermű amit közölni próbál az anime.
Torfin karaktere pedig egyfajta shounen hatást ad az animének, pedig nem feltétlenül sorolnám ebbe a kategóriába.
Thorkell pedig olyan mint egy viking Toldi Miklós, de komolytalan, szórakozott karakter.
Részemről szólva 10/10 és ezen kívül tőlem 10/10-et csak a Hunter x Hunter kapott eddig.
Úgyhogy igen, ez a legjobb "történelmi" anime jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!