Black Frieza mennyire erős? Képes lenne legyőzni Beerust?
Ráadásul úgy ütötte ki őket, hogy Goku az ultra ösztön, Vegita pedig az ultra ego állapotban volt, és mindegyikük ereje vissza volt töltve. Egyszerűen hihetetlen, ami a 87. fejezetben történt, Frieza most tényleg az Univerzum legerősebb harcosa.
Nos, a kérdésre válaszolva: tudni kellene, hogy Beerus mennyire erős. Ezt nem tudjuk, viszont úgy gondolom, hogy Black Frieza meg tudná nehezíteni Beerus dolgát. Ha harcolnának, akkor feltehetően Beerus is azon az állásponton lenne, hogy ilyen erős halandóval még nem volt dolga.
Cell Max vajon lehet olyan erős, mint Black Frieza?
Arra lennék még kíváncsi, hogy Jiren mennyit erősödött, mióta nem láttuk. Nekem ő volt a nagy kedvenc
Jirenre én is kíváncsi vagyok.
Nagyon sokat tudna kihozni magából szerintem, ráadásul ha tudna ultra ösztönt használni...
Csak a fizikai erejének a szinte teljesen kihasználásával, és így is meg tudta verni Gokut mui formában.
Aztán elfáradt, Goku meg ideges lett és csere.
De Jiren lényegében semmi taktikai formát nem mutatott soha, max a harci tudása, de a puszta fizikai léte meghaladja Gokuét,Vegetáét,Friezáét is messze, ezért lennék kíváncsi, hogy mit lenne képes kihozni magából.
Ugyanez a helyzet kb Brolynál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!