Star Wars: Ha Rey ennyire erős, milyen komolyabb ellenfeleket tudna legyőzni? Grievous, Mace Windu, Darth Maul pl?
Valószerűtlenül erős a kiscsaj, kíváncsi vagyok szerintetek elbírna egyedül egy igen komoly ellenféllel is? Pl:
-Grievous tábornok
-Mace Windu
-Darth Maul
-Dooku gróf
-Darth Vader
-Jango Fett
-10 droideka?
Ezek közül kik ellen győzne szerintetek?
az hogy pár nap alatt behozott 10-12 év edzést még nem jelenti azt,hogy ettől erősnek is számítana ezek ellen,aki az egész életüket végig edzették meg gyilkolták.
egyiket sem tudná legyőzni.
Vívni amúgy még mindig lehetetlen teljesen egyedül, mindenféle segítség nélkül megtanulni. Főleg olyan szinten, amilyenre ő képes.
Amúgy tényleg nagyon erősnek tűnik, AHHOZ KÉPEST, hogy mennyi ideig is tanította Luke. Nyilván az erő nem egy dolog, amit a semmiből képes megtanulni valaki még akkor sem, ha erőérzékeny, ez azt jelenti, hogy Rey minden idők legerősebb Jedije, mert neki sikerült. Vagy a Disney k**rta el.
Amúgy komolyra véve az általad felsoroltakból esetleg 10 droidekával elbánna, én még Jangoban sem vagyok biztos, (azért Obi Want legyőzte 1v1-ben! Erre csak ketten voltak képesek, (vader, dooku), ráadásul ebből az egyikük ellen hagyta magát), Grievousban pláne nem, a többieknek meg reggeli bemelegítésre sem lenne elég a jelenlegi szintjén, persze meglátjuk hogy a Disney milyen erősre húzza fel a karakterét.
Kylohoz meg felesleges hasonlítani, egy vicc a gyerek mint vívó és mint erőhasználó, dacára annak hogy megállította a lézersugarat, meg hogy elmetrükköt használt, párbajban semmi esélye akár csak egy jedi padawan ellen sem. Nem tudom, hogy Snoke mi a rákot látott benne.
Azért ahhoz, hogy Jango "legyőzze" Obi-Want, az kellett, hogy verekedés közben lövöldözzék egy űrhajóval :) Úgy azért nem lehet könnyű.
Csak hogy válaszoljak is a kérdésre, nem tudom, hogy direkt vagy véletlen-e, de kicsit kezdetlegesen kardozik Kylo és Ray is (kb. mint az Új reményben Obi-Wan és Vader). Nem nyomják olyan komolyan, mint az előzménytrilógiában a jedik.
Ez a Disney f*zsága, ők mondták hogy az ő filmjeikben a fénykardpárbajok a régi klasszikus trilógiára fognak hasonlítani inkább, nem pedig az előzménytrilógiára.
Kár, pedig ebben a tekintetben sokkal jobb és profibb az előzménytrilógia (ezt mindenki beismerheti, még az is, aki gyűlöli az előzménytrilógiát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!