Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ezekhez hasonló animéket...

Ezekhez hasonló animéket tudtok javasolni?

Figyelt kérdés

The classroom of the elite -Kiyotaka Ayanokoji

Hyouka -Houtarou Oreki

Rascal Does not dream of bunny girl senpai - Sakuta Azusagawa

My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected - Hachiman Hikigaya

Konkrétabban a főszereplők személyiségéhez hasonló alkotásokat keresek.

Zsenik a maguk módján, nincsenek barátaik. Tipikus "sigma male" alkatok.

Aki ezeket élvezte, és tudna hasonlóót, ne legyen rest írni. Köszönöm!

#anime #Sigma #Kiyotaka Ayanokōji #Hachiman Hikigaya #Sakuta Azusagawa #Houtarou Oreki
2023. febr. 26. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok, nagyon kedves vagy, köszi, de én nem gondolom, hogy annyira benne volnék az anime témában (alig középhaladó animés vagyok, ha mondhatjuk így), csak valahogy az első válaszírón és rajtam kívül nem írogattak neked eddig, majd talán idetéved más is. ;).

Épp csak közelítek a száz darab végignézett animesorihoz, és kb száz animemozit láttam csupán, mangát meg szinte nem is olvasok egyébként. Bár félbehagyott animéből is van kb száz darab sori, a felét kb 1-3 résznél dobtam, a többit 5-15 rész után körülbelül. Majd' minden műfajba bár belekóstoltam, viszont csak néhányra szoktam rácuppanni.

De ez nem sok. Igyekeztem összeszedni a magányos farkasosakat neked.

APORPÓ:

PSYCHO-PASS!

Pazar grafika, és Makishima Shougou személyisége (aki magányos elkövető), motvációja, tette rímelnek a már klasszikussá vált hollywood-i (kivételesen jó hollywood-i) filmbéli John Doe-ra, a Seven (Se7en) -ből. (A hetedik).

És hát a Psycho-Pass egy komplex anime univerzum, nem csak, mert évadok és mozik váltják egymást, hanem maga az első sori évada is összetett világot mutat be, jellemábrázolással.

Az első évad első hat része csak felvezetés, de még az is izgalmas, és remek grafikája van. Mint jellemábrázolás, mind akció tekintetében a hetedik résztől indul be durván.

FIGYELEM: olykor groteszk és gyomorforgató jelenetek is feltűnnek benne! Elmebeteg kínzások, kivégzések is, már az első évadban!

Drámai akció krimi.

(A Tomodachi Game-t nem ismerem.)

2023. márc. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!