Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dragon ball zed, és a gonosz,...

Dragon ball zed, és a gonosz, elrohan?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Dragonball Zed, kedves kisfiam,

Dragonball Zed, és a gonosz elrohan

Dragonball Zed, csodás a hatalma,

Dragonball Zed, erős a tudása

Apa is nagy hős volt, Son Goku bátornagy

Titkon mindenki arra gondolt hogy fennmarad.

Dragonball Zed, győz a jóság

Dragonball Zed, szeretet és barátság

aZ volt benne a legjobb amikor énikli hogy szeretet és barátság közbe meg verik egymást XD

2023. febr. 6. 13:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Kivéve, hogy:

Kedves songohán.

Ereje, és tudása.

Apja is nagy hős volt, Son goku, ki bátor s nagy,

S titkon mindenki arra gondolt, hogy szelleme fennmarad.

Győzni fog a jóság,

Szeretet és barátság.

2023. febr. 6. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul emlékeztem igazad van.
2023. febr. 6. 14:56
 4/10 anonim válasza:
100%
zed zed :D
2023. febr. 6. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Nagyon is megfelel a "szeretet és a barátság" a dalszövegben, ugyanis számos olyan jelenet van az animében, amely ezekkel kapcsolatos tartalommal bír.

A Földet védelmező harcosok eleinte ellenségek voltak, de aztán mindig jött egy nagyobb ellenség, így aztán barátok lettek. Ezt pont Krilin magyarázza el (aki el is vette feleségül C-18-at, aki lényegében szintén ellenség volt) akkor, amikor Goku visszatért a Yadrat bolygóról.

Ez egy nagyon szép folyamat az animében, hogy miként lettek ellenségekből barátok.

De ehhez hozzátenném még a megbocsátást is. Goku megbocsátott Vegitának, elegedte, hagyta futni. De a legikonikusabb jelenet talán az, amikor a legyengült Dermesztőnek Goku a saját erejéből adott, hogy kimentse magát.

Sajnos ezeket a 90-es évek kritikus szakemberei nem vették figyelembe (vagy nem is tudtak róluk), amikor megszüntették a délutáni vetítést az RTL Klubbon.

2023. febr. 6. 17:01
 6/10 anonim válasza:
100%
Igen jó nagy köcsögök voltak az ortt-sek mert vártuk délután hogy jön a következő rész azt sehol semmi. Előtte nap volt hogy a Trunks kettévágta a Dermesztőt. Utána meg félbehagyott lett az egész történet...
2023. febr. 6. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul abban a korszakban, elég nehéz volt hozzájutni Dragon Ball Z részekhez, mivel az internet nem volt elterjedve annyira, mint ma.

Nem úgy volt, mint napjainkban, hogy akár telefonról is meg lehet nézni az egész sorozatot.

Az RTL Klub egy időben VHS kazettán adta ki az epizódokat, egy kazetta négy részt tartalmazott. Összesen négy kazettát is adtak ki, tehát gondolom, hogy számos magyar rajongó plusz 12 epizódhoz tudott csak hozzájutni (nekem három kazettám volt).

A 2000-es években az internet elterjedése aztán lehetővé tette, hogy az egész Dragon Ball Z-t végiglehessen nézni előbb külföldi, majd magyar szinkronnal.

Tehát amikor a Viasat 6 ismét elkezdte sugározni a sorozatot, akkorra már többen végignézték.

2023. febr. 6. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
*plusz 16 epizódhoz
2023. febr. 6. 18:04
 9/10 anonim válasza:
Igen # 7 én is úgy néztem meg hogy valami Szlovák vagy ilyesmi csa tornán ment. A kazettából én 1-et tudtam venni mert irtó drága volt. Aztán ment valami Német csatornán is (abból többet értettem mert Németül tanultam). De szerintem egy hülyeség volt betiltani. Nem is értem miért csináltak ilyet.
2023. febr. 6. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
2023. febr. 7. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!