Violet Evergarden. Ez tulajdonképp egy pedofil/Lolita történet?
Egy 14 éves már jópár éve kiesett a pedofilok látóteréből.
Egy ennyi idő Magyarországon pl már bárkivel szexelhet, ha akar, és nincs köztük alá/fölé rendeltségi viszony (pl tanár-diák).
Viszont abban a korszakban nem is éltek az emberek 80-90 évig, helyette valahol 50-70 között. (Azt még ide csaphatjuk, hogy idő sem volt arra, hogy kitolják a család alapítsák. A férfiak elestek a háborúban, a nők pedig elgyengültek, megbetegedtek. )
Tehát Violet lassan középkorúvá válik, ami ugye nem a 30at jelenti. Láttam egy filmet, amiben panaszkodott a 15 éves lány, hogy ő már vénlánynak számít, hogy fog párt találni magának így.
14
Én meg olyat is láttam, hogy egy 16 évest pedóztak le, mert lefeküdt egy 13 évessel, és? Attól még tudom, mit jelent, s nem megyek a hülyék után.
Áh, és ha azt olvasod, hogy a Föld lapos, akkor azzá válik? Szerinted mit jelent, ha valakire az jellemző, hogy gondolkodás nélkül elhisz mindent?
"Nekem a Gyakorin töröltették a 100%-ig pontos, szakmai válaszomat"
Azt gondolod, hogy a moderátoroknak itt van bármihez is szakmai tapasztalatuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!