Violet Evergarden. 13 részéből láttam az első 9-et. Érdemes végignézni?
A 9. rész végére beleúntam, pedig addig egész jó, csak valahogy az az érzésem támadt, hogy mintha nem volna már mit kihozni az egészből, átment a főszereplő egy sor érzelmi fázison.
Viszont már csak 4 rész volna hátra. Aki látta végig, hogyan élte meg, adott valami pluszt számotokra az utolsó 4 része?
És speciál, egyéb folytatás (ha van), érdemleges?
Nem ezt fogalmaztam meg. Nem úntam, hanem a 9. rész végre megúntam. Írtam, hogy ADDIG tetszett. :) Tetszik az érzelmi tudatosodása a főszereplőnek. Csak valahogy, ha az író helyébe képzelem magam, nem tudom, lehet-e még hozzátenni valamit, erőltetés nélkül? Úgy érzem, mintha Bayoretto végigjárta volna az érzelmi tudatosodását és tartok attól, hogy netán az író valami erőltetett szentimentalizmussal megölte, összecsapta netán a folytatásban az egészet.
Ezért tettem fel a kérdés: érdemes folytatni, vagy túlspilázta a végén az író?
(untam*)
Szerintem érdemes folytatni, én pont fordítva voltam vele. Középszerűnek tűnt egészen a végéig. És a legvége volt az, amit megváltoztatta ezt. Nem spoilerezek, de szerintem mindenképpen megéri folytatni.
Előző, pont ezt akartam írni! Most néztem meg a 10. részét, mielőtt a gyakorira feljöttem. Szívszorító. :'(
Sajnos sikerült megint éreznem a magányomat...
Köszönöm a válaszokat a többieknek is! Most már befejezem, végül is nem sok van hátra. Meg van egy speciál is, akkor már azt is.
Nemsokára megnézem a 11.részét.
Film? Élőszereplősre gondolsz? Live action-re? Vagy 2 óra körüli animemozira gondolsz?
Egyébként tényleg úgy éretzem a 9.rész végén, hogy így kerek az anime, pontot tehetett volna az író, legalábbis az évad végére, mert sajnos ilyenkor könnyű elszúrni egy alkotást, erőltetetten túlismétlővé tenni, szóval jobb a csúcson abbahagyni. De ezek szerint lehet még fokozni még ezt az animét anélkül, hogy tönkrevágnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!