Ki mennyi animét nézett már meg? Mennyi van előre tervezve?
Figyelt kérdés
Üdv! Eddig olyan 180 animét láttam, de még legalább ennyi van előre tervezve, mennyire tűnik soknak? Van még aki ennyire előre tervezi, hogy miket fog megnézni?2023. febr. 2. 19:25
11/12 anonim válasza:
Én lassan 7 éve nézek animéket és olyan 960-980 körül járok, (948 óta most annyira nem tartom számon, mert jelenleg 30+ animét nézek egyszerre) felírva is van legalább 80-100 amit mindig el akarok kezdeni, de aztán mégis valami másba kezdek bele...
12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, akkor még nem vagyok annyira weeb xd 1 éve nézek folyamatosan animéket magyaranime.hu-n, ott 3000 az eddigi megtekintett, de már vagy 16 óta nézek animét, komolyabban covid alatt kezdtem el
2023. márc. 2. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!