Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki mennyi animét nézett már...

Ki mennyi animét nézett már meg? Mennyi van előre tervezve?

Figyelt kérdés
Üdv! Eddig olyan 180 animét láttam, de még legalább ennyi van előre tervezve, mennyire tűnik soknak? Van még aki ennyire előre tervezi, hogy miket fog megnézni?

2023. febr. 2. 19:25
1 2
 1/12 AlexKieninger ***** válasza:
83%
Kb 3 éve nézek animét és 1874 részt néztem meg eddig kb MagyarAnime JobbMintTv és Crunchyroll szerint.
2023. febr. 2. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

70 felett.

Nincs időm jelenleg annyira animézni.

Bár némelyekkel viszont kivételt teszek, pl. a Dragon Ball animékkel, mert azokból motivációt nyerek a mindennapokra.

2023. febr. 2. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

50 animét néztem kb. 150 anime van betervezve.

2 éve nézek animét.

2023. febr. 2. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Megnéztem kb. 650-et, de úgy, hogy ezek nem franchise-ok, hanem címek, szóval 1. évad és 2. évad 2-nek számít.

kb. 400 van előre tervezve.

"mennyire tűnik soknak?"

Nekem a sajátom is még nagyon kezdő szintnek tűnik.

2023. febr. 2. 23:34
 5/12 D-Mano ***** válasza:
100%

Én animeaddicts-on vagyok csak fent, aszerint 172 animét néztem végig (az 1 részes movie-któl kezdve a 100+ részesekig), s plusz az én becslésem szerint kb. 50-100 animét csak félig néztem meg (ha ehhez hozávesszük mindazt, amit max. 3. részig néztem, akkor tuti megvan a 100 vagy még több...)

Mennyit tervezek?

Animeaddictson eddig 136 "tervezett anime" van megjelölve általam. Ebből jó, ha max. várhatóan 1-2 tucat* lesz valaha is megnézve.

Ami szinte biztos (eddig/ első 3 rész alapján), hogy meg lesz nézve, az a 2 szezonos:

-Tomo chan is a girl

-Nier: Automata

16 éve nézek úgy animét, hogy tudom is, mi az. (Most vagyok majd' 28 éves)

*1 tucat = 12 db

2023. febr. 3. 00:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
MAL szerint 206 animet lattam eddig, vannak olyan animek amiket elore tervezek megnezni, de az esetek 95%-ban spontant kezdek el nezni valamit.
2023. febr. 3. 09:08
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

Anilist szerint 1360

Ha franchise-okat az ésszerűség keretein belül összevonok (évadot OVA-val és speciallal, összetartozó évadokat, sorozatot lezáró movie-val), akkor kb. 950.

Ha még lefaragunk néhány sallangot (zenés videók, experimental OVA/ONA-k, reklám videók) kb. 900 környékére jön le.

Ami tervezett, az 108, javarészt folytatások és kimaradt klasszikusok.

2023. febr. 4. 15:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ahogy látom akkor nem vagyok nagyon elhúzva benne, bár napi 4-8 részt szoktam nézni átlagban. Ritka eset, hogy egy animét ledarálok 1 nap alatt. Bár többnyire 12 vagy kicsivel több részes animéket nézek. De pl most is bejött egy 51 részes Soul eater, azelőtt pedig egy 3 évados oregairu. De a tapasztalatok alapján nem vagyok olyan vészes akkor
2023. febr. 5. 01:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
MAL szerint 214, 7 éve animézek, 120 van tervezettben
2023. febr. 5. 12:14
 10/12 anonim ***** válasza:
2020-ban kezdtem azt hiszem és megnéztem: aot összes rész és ova; My Hero academia összes rész, ova és film; spy x family összes rész; lovely complex összes rész; Your name; wathering with you; whisker away; Demon slayer összes rész; chainsaw man. Nem tudom mennyi ez, de ennyit néztem, én nem vagyok az a fajta, aki falja az animéket, inkább ha megfog egy azon elvagyok akár egy évig, főleg ha futnak a részei éppen.
2023. febr. 7. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!