Ki mennyi animét nézett már meg? Mennyi van előre tervezve?
70 felett.
Nincs időm jelenleg annyira animézni.
Bár némelyekkel viszont kivételt teszek, pl. a Dragon Ball animékkel, mert azokból motivációt nyerek a mindennapokra.
50 animét néztem kb. 150 anime van betervezve.
2 éve nézek animét.
Megnéztem kb. 650-et, de úgy, hogy ezek nem franchise-ok, hanem címek, szóval 1. évad és 2. évad 2-nek számít.
kb. 400 van előre tervezve.
"mennyire tűnik soknak?"
Nekem a sajátom is még nagyon kezdő szintnek tűnik.
Én animeaddicts-on vagyok csak fent, aszerint 172 animét néztem végig (az 1 részes movie-któl kezdve a 100+ részesekig), s plusz az én becslésem szerint kb. 50-100 animét csak félig néztem meg (ha ehhez hozávesszük mindazt, amit max. 3. részig néztem, akkor tuti megvan a 100 vagy még több...)
Mennyit tervezek?
Animeaddictson eddig 136 "tervezett anime" van megjelölve általam. Ebből jó, ha max. várhatóan 1-2 tucat* lesz valaha is megnézve.
Ami szinte biztos (eddig/ első 3 rész alapján), hogy meg lesz nézve, az a 2 szezonos:
-Tomo chan is a girl
-Nier: Automata
16 éve nézek úgy animét, hogy tudom is, mi az. (Most vagyok majd' 28 éves)
*1 tucat = 12 db
Anilist szerint 1360
Ha franchise-okat az ésszerűség keretein belül összevonok (évadot OVA-val és speciallal, összetartozó évadokat, sorozatot lezáró movie-val), akkor kb. 950.
Ha még lefaragunk néhány sallangot (zenés videók, experimental OVA/ONA-k, reklám videók) kb. 900 környékére jön le.
Ami tervezett, az 108, javarészt folytatások és kimaradt klasszikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!