Összesen hány megnézett anime résznél tartotok?
Én mondjuk mal-en vezetem a listámat, ott ki is írja, 3882-nél tartok jelenleg.
Ha gondoljátok azt is írjátok meg, hány éve animéztek. (Én körülbelül 8 éve komolyan)
Én tavaly kezdtem, és tavaly be is fejeztem.
Oregairu és a Domestic girlfriend meg a Beautiful bones: Sakurako's investigation Mind a 3 vége akkora csalódás volt nekem, hogy én vagyok hajlandó ezekre időt pazarolni.
Bár!
A The garden of words még meg lett nézve, és az tetszik, le is mentettem későbbre. De tényleg ennyi.
MAL alapján 19669, újranézések nélkül 17291.
Anilist alapján 19742, az kicsit máshogy vezeti, van, ami ott szerepel, a MAL adatbázisban viszont nem, de nem ad statisztikát az újranézésekről.
Én is kb 8 éve, kb 2015 óta animézek intenzívebben, azonban én eléggé lassú ütemezéssel, meg olykor negyedévek teljesen kimaradtak, időhiány okán.
Magamnak vezetek listát, nem veszek igénybe semmilyen app-ot se online, se offline, ezért csak kerekítve tudnám megmondani.
Kb 100 animemozit láttam, ezek átlag 2 órásak egyenként, mely megfelel átlag hat darab 20 perces résznek. Így vehetjük
kb 600 résznek ezeket.
Ezen felül kb 100 sori évadot néztem végig.
Kb annyi 12 részest láttam, mint ahány kb 24 részest, meg néhány olyat, amely ennél is hosszabb, tehát soriban olyan
kb 2000 részt láthattam, ha csak a végignézett évadokat tekintem.
Viszont láttam kb 200 animét többnyire a 3. részig és dobtam, de átlagosan kb az 5. résznél dobtam ezeket, átlagosan tehát:
kb 1000 rész, a félbehagyottakból.
Összegezve tehát
kb 3600 rész.
3600 x 20 perc, azaz kb 1200 óra, 8 év alatt, az olyan 150 óra évente, átlagosan,
ami 12 és fél óra átlagosan havonta,
bő 3 óra hetente, átlagban.
Tehát nem valami intenzíven nézek animéket ahhoz képest, h imádom.
LISTÁM, hónapokkal ezelőttről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!