Milyen olyan animéket ismertek, ami szilveszterkor játszodik de nincsenek benne japán szokások tradicíókat bemutato jelenetek?
Tudom buta kérdes mert minden egyes anime bemutatja mi a szokás ilyenkor vagy elsején, de ha mégis van ilyen magyar felirattal ,érdekelne.
Nem csak említés szinten.
Leginkább vígjáték lenne jó, horror vagy dark nem.
A japán tradiciok az a szentélylatogatas, napfelkelte nézés, ezek ne legyenek.
De a tűzijáték lehet.
"A japán tradiciok az a szentélylatogatas, napfelkelte nézés, ezek ne legyenek."
Gyanítom egy ilyen sincs.
Egyetlen egy jut eszembe, ami szilveszterkor is játszódik (benne van az idővonalában). Régen láttam, de szerintem pont tradicionálisan japán dolgokat csinálnak, mert hát... japánok. Valami nagy harangot kongatnak a csajok, meg együtt zenélgetnek, énekelnek, naplementét nézve - az Antarktiszon. De régen láttam már, nem tiszták az emlékeim róla, szóval lehet, hogy egészen máshogy mutatja be a szilvesztert ezen a különleges helyszínen. Viszont a szilveszter/újév nem központi esemény benne, nem eköré épül a sztori. Ennek ellenére egy tök jó kis vidám történet, jó karakterekkel, vigyorgós az egész, itt-ott megható jelenetekkel, már csak ezért is ajánlom. Semmi extra, slice of life, cuki lányok cuki/király dolgokat csinálnak.
Sora yori mo tooi basho (A place further than the Universe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!