Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Összejön a srác és a tanárnő?

Összejön a srác és a tanárnő?

Figyelt kérdés

[link]

Most kezdeném nézni, de feleslegesen nem kezdek bele, ezért érdekel.

Köszönöm szépen a válaszokat, ha lesznek!

2022. nov. 30. 00:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
35%

Sziasztok!

Bevallom, hogy egyetlen részt sem láttam belőle, de érdekes, hogy egy három évados sorozatról úgy írtok, hogy csupán csak az első évadot láttátok.

Mármint elhiszem, hogy a végén nem jönnek össze, de azt mire alapozzátok, hogy közben sem vonzódnak egymáshoz?

Maradva a filmes példáknál, ez olyan, mintha valaki az első 10 rész után leírná a Jóbarátokról, hogy Monica nem jön össze Chandlerel.

2022. dec. 4. 12:32
 22/32 anonim ***** válasza:
92%

Lol, EGY ember írta, hogy csak az első évadot látta, és akkor rögtön úgy van kezelve, hogy akkor mindenki csak az elsőt látta. LÁTTAM MINDENT az animéből, ami az LN-t adaptálja, és egyikben sem jön össze a tanárával, hogy kivel, az még a rohadt wiki cikkben is le van írva. És ezt nem a nagy semmi alapján állítom, mint a kérdező, aki még saját bevallása szerint sem nézte meg az animét, és nem olvasta az LN-t. XD VN-nél meg gyakran előfordul, hogy több ilyen route-t is csinálnak...Inkább az a jobb kérdés, hogy most ti trollok vagytok, vagy komolyan gondoljátok ezt az egészet? XD

Én voltam amúgy a 6-s és a 8-as válaszoló is. És komolyan nem hiszem el, hogy ez a kérdés még aktív.

2022. dec. 4. 15:05
 23/32 anonim ***** válasza:
#22 Én örülök, hogy még aktív, random kedvem támadt újranézni. :D
2022. dec. 4. 16:34
 24/32 anonim ***** válasza:
#23. Én most a SEITOKAI YAKUINDOMO fogom elkezdeni, és abban remélem elkapja a tanárnő a srácot. Főleg, hogy ott puma a nő. [link]
2022. dec. 4. 20:27
 25/32 anonim ***** válasza:

Előző, bocs az offért, de ha jót akarsz röhögni esetleg, ott a DearS, 2004-es anime, benne Mitsuka sensei, még a neve is vicces (micuka-cicuka), és hát a szinkronhangja, meg a rajzolása, animálása... Beszarás. :) Állandóan kelleti magát a gimisek előtt, na meg próbálja összehozni a diákokat, valamint a kedvenc témája a szex. Irodalomtanárnő, többnyire a szerelmes regényeket khm... elemzni tanórán. :P Bár ő csak egy mellékszereplő, de azért bírom. :) Természetesen nagy mellei vannak, a fél cöscse kilátszik, szexi ruhában.

A DearS egyébként egy scifi ecchi bishoujo vígjáték, szépen rajzolt női idegen humanoidokkal és gimis tanárnénivel.

2022. dec. 4. 20:36
 26/32 anonim ***** válasza:
#25. Köszi!
2022. dec. 4. 21:02
 27/32 anonim ***** válasza:
15%

21. vagyok. Nem, ennyi idő alatt nem néztem meg, de olvastam fórumokat, angolul, és ez jött ki.

Spoiler következik!

Egy angol nyelvű fórum teóriája a következő: Azért nem jöttek össze, mert bár a tanárnő finoman jelezte a nyitottságát, de nem mert egyértelműen lépni, mivel sajnos HALDOKLIK.

Ott a felvető ezekre alapozta a megállapítását.:

Nem érdekli sem a suliban dohányzás miatti esetleges fegyelmi, sem az áthelyezése.

Folyton ül, vagy támaszkodik, vagy beremeg, vagy megbotlik.

Nem spórol, mert már minek, ezért is van sportkocsija.

Mindig ad jelet a srácnak, de nem "lép felé" eléggé.

Ezért nem házas, miközben Japánban 25 évesen legkésőbb szokás.

Ezért mondja, hogy nem tudom, jól fordítottam-e "Nem fogok tudni végig vigyázni rátok." Vagy hasonlót.

2022. dec. 4. 23:08
 28/32 anonim ***** válasza:
46%
Na, 1. évad megtekintve. Az a gyerek, az nem homi? Mert eléggé bejön neki a "Kis herceg". És a pataknál sem nézi a fürdőruhás csajokat.
2022. dec. 5. 21:11
 29/32 anonim ***** válasza:
27%

Spoiler!

Na. 1. évad. + bónusz rész + 2. évad 3 része.

A srác bi. hajlamú. És itt, a 2. évadban már jelez neki a sensei.

2022. dec. 6. 16:28
 30/32 anonim válasza:
30%
Nem jönnek össze, mégpedig a fiú miatt. Így meg olyan semmi a történet.
2022. dec. 9. 14:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!