Összejön a srác és a tanárnő?
Most kezdeném nézni, de feleslegesen nem kezdek bele, ezért érdekel.
Köszönöm szépen a válaszokat, ha lesznek!
Sziasztok!
Bevallom, hogy egyetlen részt sem láttam belőle, de érdekes, hogy egy három évados sorozatról úgy írtok, hogy csupán csak az első évadot láttátok.
Mármint elhiszem, hogy a végén nem jönnek össze, de azt mire alapozzátok, hogy közben sem vonzódnak egymáshoz?
Maradva a filmes példáknál, ez olyan, mintha valaki az első 10 rész után leírná a Jóbarátokról, hogy Monica nem jön össze Chandlerel.
Lol, EGY ember írta, hogy csak az első évadot látta, és akkor rögtön úgy van kezelve, hogy akkor mindenki csak az elsőt látta. LÁTTAM MINDENT az animéből, ami az LN-t adaptálja, és egyikben sem jön össze a tanárával, hogy kivel, az még a rohadt wiki cikkben is le van írva. És ezt nem a nagy semmi alapján állítom, mint a kérdező, aki még saját bevallása szerint sem nézte meg az animét, és nem olvasta az LN-t. XD VN-nél meg gyakran előfordul, hogy több ilyen route-t is csinálnak...Inkább az a jobb kérdés, hogy most ti trollok vagytok, vagy komolyan gondoljátok ezt az egészet? XD
Én voltam amúgy a 6-s és a 8-as válaszoló is. És komolyan nem hiszem el, hogy ez a kérdés még aktív.
Előző, bocs az offért, de ha jót akarsz röhögni esetleg, ott a DearS, 2004-es anime, benne Mitsuka sensei, még a neve is vicces (micuka-cicuka), és hát a szinkronhangja, meg a rajzolása, animálása... Beszarás. :) Állandóan kelleti magát a gimisek előtt, na meg próbálja összehozni a diákokat, valamint a kedvenc témája a szex. Irodalomtanárnő, többnyire a szerelmes regényeket khm... elemzni tanórán. :P Bár ő csak egy mellékszereplő, de azért bírom. :) Természetesen nagy mellei vannak, a fél cöscse kilátszik, szexi ruhában.
A DearS egyébként egy scifi ecchi bishoujo vígjáték, szépen rajzolt női idegen humanoidokkal és gimis tanárnénivel.
21. vagyok. Nem, ennyi idő alatt nem néztem meg, de olvastam fórumokat, angolul, és ez jött ki.
Spoiler következik!
Egy angol nyelvű fórum teóriája a következő: Azért nem jöttek össze, mert bár a tanárnő finoman jelezte a nyitottságát, de nem mert egyértelműen lépni, mivel sajnos HALDOKLIK.
Ott a felvető ezekre alapozta a megállapítását.:
Nem érdekli sem a suliban dohányzás miatti esetleges fegyelmi, sem az áthelyezése.
Folyton ül, vagy támaszkodik, vagy beremeg, vagy megbotlik.
Nem spórol, mert már minek, ezért is van sportkocsija.
Mindig ad jelet a srácnak, de nem "lép felé" eléggé.
Ezért nem házas, miközben Japánban 25 évesen legkésőbb szokás.
Ezért mondja, hogy nem tudom, jól fordítottam-e "Nem fogok tudni végig vigyázni rátok." Vagy hasonlót.
Spoiler!
Na. 1. évad. + bónusz rész + 2. évad 3 része.
A srác bi. hajlamú. És itt, a 2. évadban már jelez neki a sensei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!