Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Összejön a srác és a tanárnő?

Összejön a srác és a tanárnő?

Figyelt kérdés

[link]

Most kezdeném nézni, de feleslegesen nem kezdek bele, ezért érdekel.

Köszönöm szépen a válaszokat, ha lesznek!

2022. nov. 30. 00:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

Én viszont javaslom, hogy nézze meg, aki még nem látta, de csak azok, akik szeretik a lélektani műveket, és ha már 20 feletti.

Nem szokványos anime.

SPOILER!!

Csak az 1.évadot láttam eddig, majd tovább is nézem. Az 1.évadban senki senkivel nem jön össze, és nem is ez a lényege, hanem a párbeszédek, és a pszichológia. Nem tiniknek való anime.

2022. nov. 30. 23:54
 12/32 A kérdező kommentje:

11.

De épp a pszichológia a lényeg! Ami már a a YouTube videókból lejön. A nő és a srác, ők 1:1 hasonló figurák és jellemek. És a nő szereti a srácot.

De tudod mit? Megnézem! Juszt is!

SPOILER!

A hídon való, éjszakai beszélgetésüket különösen, hogy ott mi lesz.

2022. dec. 1. 00:02
 13/32 anonim ***** válasza:
92%

"Amerikai pite. Mond valamit? Az egyik főszereplő"

Ez az érv akkor működne, ha mindkettő romance lenne.

Ha romantikus showról van szó, akkor sajnálatos módon nem igazán lehet sosem látott karaktert bedobni, mivel a romcom-nak pont az a lényege, hogy hogy honnan hova jut az adott karakterrel.

"- Igen, összejönnek"

Te azt se bírod értelmezni, amit belinkeltél? :DD

A játékban több ending van és ez az egyik, vagyis ettől ez nem lesz hivatalos. A VN-ekben gyakori, hogy több befejezés van attól függően, hogy hogy döntesz.

"De a TELJES történet/"univerzum" szerint (anime, manga, regény, játék) igen"

Nem, az LN-ben és animében sem a tanárral jön össze és a játékban is csak EGY befejezés van, ami így végződik.

"Mert sokan nem tudták megérteni, hogy miért a kislánnyal jön össze"

Egyrészt, a többség tökéletesen megértette.

Másrészt, sokat elmond ezekről az emberekről, hogy miért azzal jön össze, aki korban vele egy idős és vele töltött kifejezetten sok időt.

"Ahogy olvastam japán oldalakon, pont a kislány miatt kaszálta el a sorozatot az új tulaj."

Senki nem kaszált el semmit.

"A "The garden of words" is ezért nem lett legenda"

Ennek semmi köze hozzá, mivel Kotonoha no Niwa pont egy ismert darab és az Oregairu sem legenda.

Egy sime romance story a legtöbb esetben nem lesz legenda. Ahhoz hogy legenda legyen valami többet kell mutatnia.

"A 4. évfolyamot kaszálták."

"Évfolyam" :DDD

Értem. :DDD

Évadnak hívják (vagy szezonnak) hívják, ha már ragaszkodsz a magyarhoz.

És nem kaszálták el, nem is tervezték, mivel adaptáltak az LN-t.

Vannak még alternatív route-okat adaptáló LN-ek, amiket nem animésítettek meg, ami érthető, mivel más route-ot mutatna be.

Szóval nem, nem kaszáltak el semmit, tévképzeteid vannak.

"De épp a pszichológia a lényeg"

Ennek egyébként kontextussal együtt sincs értelme a magyarban. Tudom, hogy okosnak próbálsz tűnni, de nem sikerült.

" A nő és a srác, ők 1:1 hasonló figurák és jellemek. És a nő szereti a srácot."

Egyrészt, nem, a személyiségük egyáltalán nem hasonlít, azért van sok közös interakciójuk, mivel mint tanár ő az, aki valamennyire utat próbál mutatni.

Másrészt, ja, szereti, amennyire a tanár a diákját. Vagyis inkább csak nem gyűlöli.

2022. dec. 1. 12:44
 14/32 A kérdező kommentje:

13.

És azt mivel magyarázod SPOILER! Amikor https://www.youtube.com/watch?v=cYgh8hi5LDs

Az meg, hogy terelgeti a kislány felé, na az pont olyan, mint azokban az amerikai filmekben, mikor a srácot a haverjai, köztük a fiús csinos lány barátja, segítik, hogy megszerezze a pom-pom lányt. Miközben a fiús csinos barátlány sír, mert ő akarja a srácot.

Nekem ez jött át.

Most néztem a Top Gun 2.-t. Eszembe is jutott, vajon milyen lett volna az 1. rész, ha a nő, Tom Cruise helyett, egy random pilótasráccal jön össze a film végén.

2022. dec. 1. 13:17
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Nezd meg aztán ha nem jönnek össze olvass róla fanfictiont. Angolul is tudsz, a Google egészen szépen fordít mindent én is így olvasok évek óta. Jobb oldalt rámesz a három pottyre és a fordítás szövegre kattintasz.
2022. dec. 1. 16:35
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

"És azt mivel magyarázod SPOILER! Amikor"

Tehát mivel magyarázok egy jelenetet, amit DIREKT annyira abszurdnak csináltak, hogy a legnagyobb idióta is felfogja, hogy vicc? Nem tudom, biztos igaz...

"Az meg, hogy terelgeti a kislány felé"

Senkit nem terelgettek semmilyen kislány felé.

De szép próbálkozás. Úgy állítasz dolgokat, hogy nem is láttad.

"Nekem ez jött át."

Megnézés nélkül ez jött át.

Gratulálok.

2022. dec. 1. 22:14
 17/32 anonim válasza:
10%

Közbevághatok?

Én láttam a három évadot, és a kép kiegészítő részt is. Angolul és hazai felírattal is.

A játékokkal nem játszottam, sőt azt sem tudtam, hogy vannak.

Spoiler alert!!!

Megértem a kérdezőt, én is a tanárnős véget vártam, és igen valóban a hídon történt jelentkor, és a tánckor is megvolt a szikra.

2022. dec. 1. 22:35
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, egy párbeszéd sok mindent sejtethet, akár félre is viheti a sejtéseket. Sőt, úgy még izgalmasabb is lehet. Miért kellene mindig ugyanazon sablonnal operálni, hogy a "kerítők mindig szerelmesek a kerítendőbe"...??

A tanárnő inkább számomra kissé flegmának hat, mondom azok után, hogy az első évadot végignéztem pár hónapja. De ha annyira sablont akarsz, olvass doujinshi mangát, azok többnyire "összeszexualizálják" a szereplőket, számos variációban. Biztos létezik "Tanárnő + Fekete hajú srác szopnak-dugnak" kombó is, doujinshi mangában...

A lényeg, ez egy lélektani anime, egyúttal nem igazán romantikus. Nekem nagyon bejött, bár nekem sok más fajta anime is tetszik.

#11 voltam.

2022. dec. 2. 19:29
 19/32 anonim válasza:
40%

#17 vagyok.

Érdekes a lepontozás, de mindegy. Én, a kérdezővel és sok válaszolóval és lepontozóval ellentétben valóban láttam mint a 3 évadot és a 2 kiegészítő részt.

Spoiler alert!!!

Angolul a barátnőmmel néztük, és még ő is megjegyezte, hogy mekkora mamlasz a srác a hídon, és a baseball pálya esetében is. A táncnál meg csak simán tett egy negatív megjegyzést a pasikra.

Szóval igen, direkt játszottak a szálakkal, de rossz vége lett.

A kérdezőnek pedig, a 14. kommentjéhez.

Én a sokak által Istenített, Szerelmünk lapjai című filmet nézném meg úgy, hogy a végén nem jönnek össze, és külön halnak meg. :)

2022. dec. 2. 22:56
 20/32 NTBS ***** válasza:
Nem.
2022. dec. 3. 17:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!