Szerintetek melyik a legerősebb bankai a bleach című animében?
Figyelt kérdés
sok féle bankai van a bleachben, szerintetek melyik a legbrutálisabb? nyilván előnyben akik olvasták a mangát Sőt akik nem annak egy két bankai spoileres is, személyes kedvencem a katen kyokotsu karamatsu sinju, de szerintem a zanka no tachi a legerősebb.2022. nov. 20. 00:22
A kérdező szavazást indított:
Bankai: Zanka no Tachi, yamamotoé
Bankai:Katen kyokotsu karamatsu sinjuu, kyorakué
Bankai: Kannonbiraki benihime aratame, uraharáé
Bankai: zarakié.
Bankai: Tensa Zangetsu, Ichigoé
Bankai: Daiguren Hyorinmaru, Toshiroé
Bankai: Senbonzakura Kageyoshi, Byakuyáé
Bankai: Minazuki, Unohanáé
Bankai: Kamishini no yari, Ichimarué
Bankai: Konjiki Ashizogi Jizou Matai Fukuin Shotai
12 szavazat
1/13 anonim válasza:
Yamamotoé. Szvsz a többi lófsz ahhoz képest. Mondjuk jó lenne látni Aizen-ét, de a mangaka annyira nem erőltette meg magát, hogy ki kelljen ezt is találni.
2/13 anonim válasza:
Erre szerintem nem egyszerű válaszolni több ok miatt. Viszont Yamamoto alapította a Gotei 13 védelmi örosztagot, több mint ezer éves és elvileg ezer éve nincs nála erősebb Shinigmai és a BanKai ereje képes elpusztitani a Lekek világát.
Szerintem akit érdekel a Bleach az nyugodtan csatlakozzon ebbe a csoportba. Minden hétfőn vannak új részek :D
3/13 anonim válasza:
Háááát ezt nem tudom. Ma néztem meg. Ez nekem öreg Bleachesnek kemény volt. Ez kb mindent visz. Viszont aki ellopta szerintem nem tudja 100%-ban használni. Ugyan nem olvastam a mangát, de szerintem Ichigo kijut onnan - és az övé erősebb lesz (mármint az ellopottnál). Kivi lennék az igazira. Ez valami Nagyon kemény. Ilyen ban-kai-t még nem láttam :)
4/13 anonim válasza:
Ezért Ichigora szavazok ám. Várjuk a kövi részt ;)
5/13 anonim válasza:
Zanka no tachi. Ez valami hatalmas, akárhányszor nézem meg. Nem is tudom hogy tudta ezt titokban tartani... Ez elsöprő egy erő.
6/13 HumorHerold16 válasza:
Őszintént szólva elfogultságból és halovány emlékek alapján szavaztam.Nekem Urahara a kedvenc karakterem és a bankai-ának a képessége(ha jól emlékszem), hgy gyakorlatilag tudja manipulálni a valóságot. (jelezném 2016-ban olvastam a mangàt, szóval sok mindent elfelejtettem). De amúgy nem kérdés, hogy Zanka no Tachi, illetve ha jól tudom az egyik 0. osztagos csávónak is nagyon badass képessége van.
7/13 A kérdező kommentje:
Shitafude ichimonji se gyenge, de azt nem raktam bele.
2022. nov. 25. 07:57
8/13 A kérdező kommentje:
*Shirafude*
2022. nov. 25. 07:58
9/13 anonim válasza:
Alapvetoen szerintem sok van ami borzasztoan eros, de van ketto amit kiemelnek:
Ichibe: Shirafude Ichimonji. Az hogy megtudja szabni milyen eros legyen valaki az alapvetoen nagyon op, habar ettol van egy jobb.
Shinji: Sakashima Yokoshima Happōfusagari. Kornyezetedben levo emberek egymasnak fordulnak es harcolni kezdenek egymassal.
10/13 éáé válasza:
Ichibei a legerősebb és a 0. osztagé. De Senjomaru sem volt semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!