Kakashi elég erős hokagénak?
Figyelt kérdés
A többi hokage mellett valahogy nekem olyan gyengének tűnik, csak en látom így?2022. okt. 12. 21:29
11/20 A kérdező kommentje:
Igazad van!
Egyébként lehetséges hogy azért tartottam "gyengébnek" Kakashit mert a többi hokage már az anime eleje óta nagy ninjának vannak beállítva Kakashi meg közben vált azzá aztán lehet a kis agyam így tudat alatt olyan hlye hogy nem ismeri el 😅
Bár a nagy speedje és tapasztalata alapján (és a számtalan jutsu alapján) semmiképp se mondhatni gyengének a többi hokagéhez képest!
2022. okt. 14. 11:14
12/20 A kérdező kommentje:
"napi szinten kell olyan kommenteket látnom, hogy Kakuzu legyőzi Peint,"
Uhh 😅 Kakuzu Peint? 😅 ez azért meredek 😅
2022. okt. 14. 11:15
13/20 anonim válasza:
Kakashi a Sharingannal elég erős Hokagenak, nélküle, szerintem nem.
14/20 anonim válasza:
Az az igazsag hogy Hokage Kakashi eléggé featless. Nem tudjuk pontosan belőni higy mennyire erős, mivel gyakorlatilag semmit nem láttunk tőle. Ha feltételezzük hogy nagyjábból olyan színten van mint a háborúban, csak több chakrával, viszont sharingan nélkül, akkor nem látom hogy hogyan lenne képes legyőzni Minatot és a TFG-t. Tsunadét talán, illetve Hiruzent. De a többi ellen szerintem veszítene. Ettől független eléggé erős hokagénak, ha az átlagos kage szintet vesszük alapul, és nem a Naruto, Sasuke, Madara, Hashirama féléket, akik jóval egy átlag kage felett vannak.
15/20 anonim válasza:
Szerintem Kakashi a leggyengébb hokage. Nemhogy Minatot, de még Tsunadét se tudná legyőzni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a fél életét végigsiránkozza. Lehet hogy juuninnak erős, de a hokage egy olyan szint, aminek örüljön ha az alsó határát súrolja.
16/20 A kérdező kommentje:
Tsunadénél erősebb Kakashi azért!
2022. okt. 23. 09:58
17/20 anonim válasza:
Tekintettel, hogy letud másolni szinte minden jutsut, okos, ráadásul egy Hokage volt a tanára szerintem igenis erős. Emellett shatingan birtokában is van tehát szerintem elég erős
18/20 anonim válasza:
Itt hokage Kakashiról van szó, és neki már nincs sharinganja.
19/20 anonim válasza:
Szerintem is ő a leggyengébb Hokage
20/20 anonim válasza:
Elég erős nézd meg a többi jonint kakashi egy kiváló képességű karakter és ha tsunade is jó hokage volt akkor kakashi is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!