Kakashi elég erős hokagénak?
Alex, még mindig részeg vagy? Ezért nem szoktam visszajönni a kérdések alá, mert fáj a BS, amiket képesek írni. Itt a Gyakorin egyetlen egy embert nem láttam, aki tudna power scale-elni helyesen. 6-os válasza is fájdalmas bullshit, mert hogy a viharba lenne Hokage Minato gyorsabb nála, mikor KCM Minatoval volt egy szintű a háborúban, utána pedig még erősebb lett, mikor Hokage lett?!
Akinek ez magas, hogy a KCM által buffolt karakter miért gyorsabb, mint az base verzióban, annál az alapok hiányoznak, nem is tudok vele vitatkozni, nincs miről.
Hót egyszerű amúgy ez a power scale: Hokage Kakashi > WA Kakashi ~ KCM Minato > Hokage Minato. Ebben még semmi bonyolult nincs is. :D Aki ezt nem érti, azzal nem fogok leállni vitázni, mert értelmetlen, alapok hiányoznak nála.
A tény, hogy WA Kakashi együtt mozgott KCM Minatoval mutat mindent, amit tudni kell Kakashi speedjéről. Aki ezek után arra a következtetésre jut, hogy Hokage Minato gyorsabb nála, azzal nincs miről beszélnem. :D
Innentől pedig elengedem és megkímélem magam a többi hülyeségtől, amit össze tudnak itt páran hordani. Nem ez az egyetlen, napi szinten kell olyan kommenteket látnom, hogy Kakuzu legyőzi Peint, úgyhogy már hozzá vagyok szokva, hogy páran fájdalmasan nincsenek tisztában a dolgokkal. Kakashit pedig sokan lebecsülik, mert nem értik, amit a képernyőn látnak, úgyhogy ne aggódjatok, annyira nem súlyos a helyzet, ennél sokkal rosszabbakat látok minden nap. :D Igazából magamat tartom kicsit szánalmasnak, hogy ennyire beleásom magam egy anime power scale-ébe, de ez van, legalább így tudom, hogy miről beszélek és igazam van.
Úgyhogy, kérdező, ha még olvasod ezt, akkor ne aggódj, Kakashi magasan az erősebb Hokagék között van, ezt minden feat és tény alátámasztja, csak meg kell nézni, hogy mit művel a háborúban. Aki pedig nem érti, hogy miért KCM>base, azzal nem is érdemes foglalkozni.
„ Aki ezt nem érti, azzal nem fogok leállni vitázni, mert értelmetlen, alapok hiányoznak nála “
Jaj🫢 Bocsánat elnézést várjál, ha így nem lehet akkor mindjárt jövök csak lediplomázok a Narutoból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!