Bleachben erős Aizen sosuke?
Szisztok! Vegigneztem a bleachet mert most jön a folytatása októberben, azt akarom kérdezni hogy ugye volt az ulquiorra.
Ő legyőzte volna a sima halálisten Aizent? Mennyi esélye lett volna ellene? Illetve ki erősebb Gin ichimaru vagy Ulquiorra?
Ja és még kettő: Shinji vs ulquiorra
Aizen Vs Ås Nodt
Légyszi aki ért a bleachhez leírná az esélyeket is h mennyi lenne? Példa:50-50% ichimaru vs ulquiorra (egyenlőek)
Szerintem nem derült ki egyértelműen, hogy Aizen rendelkezik-e bankaijal. A mangában emlékeim szerint sose láttuk Aizen bankaiját.
Zarakinak nem volt bankai, de a mangában lett a végére, mivel rájöttek, hogy fel kell ébreszteniük Zaraki bankai képességét, ha győzni akarnak.
Ichigo, Zaraki, Aizen, Urahara és Ichibe voltak az az 5 személy, akik Yhwach szerint eldönthetik a háború végkimenetelét. Közülük szerintem Urahara és Ichibe így sem tartoznak a TOP pár legerősebb közé a látottak alapján, míg a végső győzelem Aizennek is köszönhető. Szerintem egy erő sorrendben:
1. Yhwach
2. Aizen
3. Zaraki
utána a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!