Bleachben erős Aizen sosuke?
Szisztok! Vegigneztem a bleachet mert most jön a folytatása októberben, azt akarom kérdezni hogy ugye volt az ulquiorra.
Ő legyőzte volna a sima halálisten Aizent? Mennyi esélye lett volna ellene? Illetve ki erősebb Gin ichimaru vagy Ulquiorra?
Ja és még kettő: Shinji vs ulquiorra
Aizen Vs Ås Nodt
Légyszi aki ért a bleachhez leírná az esélyeket is h mennyi lenne? Példa:50-50% ichimaru vs ulquiorra (egyenlőek)
"azt akarom kérdezni hogy ugye volt az ulquiorra.
Ő legyőzte volna a sima halálisten Aizent? Mennyi esélye lett volna ellene?"
Nem. Aizennek elég meg mutatnia a kardját, ahhoz hogy az ellenfele ÖSSZES érzékét megtévessze. Még a lélek energia érzékelést is.
Elképzelni sem merem mire képes a Bankaiával. Az alak rengeteg kemény kapitányt is legyőzőtt sima halálistenként, alig pár perc alatt.
"Illetve ki erősebb Gin ichimaru vagy Ulquiorra?"
Ichimaru gin egyik sajátossága hogy marha gyorsan változtatja a kardja hosszát. Képes erre akár 0,0000000000000001 másodperc alatt.
Ulqiorra az előtt meg halna hogy átváltozna.
"Ja és még kettő: Shinji vs ulquiorra"
Na ez nehéz kérdés mert shinji esetében nem láttam eleget. Szerintem Ulqiorra győzne. De ez nem más mint érzelmek alapján hozott vélemény.
"Aizen Vs Ås Nodt"
Bocs az utobbit nem ismerem. Csak az animét láttam.
Naruto amugy hogy jött ide?
Aizennek is van bankaia!
Egyetlen kapitány akinek nem volt az kenpachi volt.
Urahara vs ulquiorra
Szerintem Urahara nyerne. Még Aizent is be tudta csapni és le zárni.
9#
Aizen akinek szinte minden statja maxon van miért ne lenne bankaia ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!