One Piece-t ajánlod?
Ha van az embernek ideje, akkor mindenképp érdemes, mivel nem sok író van, aki felér Oda szintjére.
Mert vannak, akik végignézik, akkor is ha nem tetszik nekik, mivel nem akarják drop-olni.
én láttam már vagy minimum 150 animét de ez erősen a top 1. én is régen úgy gondoltam hogy nem nézem mert hosszú de elkezdtem és amint beindult letenni sem tudtam. egy mestermű az az anime minden van benne. legjobb anime, csak ajánlani tudom, és ha belekezdesz akkor mondom hogy ne hagyd ki a skypia részeket mert fontos részek vannak benne. csak azért mondom mert sokan kihagyják.
most megálltam a 912.résznél amikor még nem indult be nagyon a wano arc mert nagyon hamar utolérném az animét és nem tudnám kibírni, hogy csak hetente 1 rész van.szóval teljes szívvel ajánlom neked, hogy megnézd és garantálom hogy imádni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!