Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lenne igény egy Death Note...

Lenne igény egy Death Note anime Remake-re?

Figyelt kérdés

Megérdemelné ez az alkotás, hogy leporolják, és a mai kor igényeihez igazítsák.

A következőt képzeltem el:

- az új Death Note anime sorozat 50 részes lenne.

- teljesen újra lenne rajzolva, mai grafikával.

- új szinkront kapna, de nem a régi stábot hívnánk vissza.

- új opening/ending, illetve új aláfestő zenék.

- új karakter dizájn, mindenki kicsit máshogy nézne ki.

- a történet ki lenne bővítve új cselekményszállal, karakterekkel.

2022. szept. 27. 00:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Light és L felnőtt férfiak. Nekem sem tetszik az ötletet, hogy gyerekeket csináljunk belőlük.
2022. szept. 27. 12:42
 12/25 A kérdező kommentje:

A 2000-es evekbeli japán live action-ben L-t egy emo srácként ábrázolták:

[link]

A 2015-ös dráma sorozatban újítottak a külsején, itt már kicsit visszább vettek az emo hatásból, a 2017-es amerikai verzióban pedig teljesen új külsőt kapott. Az én karakter dizájnom tehát lényegében az eredeti filmes hagyományokra megy vissza.

Az igaz, hogy az új Light kedves arcú lenne, viszont ez az első megjelenésének a karakter dizájnja lenne. Amikor az eredeti történetben megjelenik, eleinte szintén kedves srácnak tűnik, csak utána változnak meg a vonásni.

A 12. kötetben van egy visszautalás a történet elejére, ahol jól látható, hogy a külseje mennyit változott 17 éves kora óta:

[link]

De ettől függetlenül tiszteletben tartom, ha az új dizájnok nem tetszenek.

2022. szept. 27. 12:48
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a live action nagyon gáz volt szerintem.. de a legtöbbel így vagyok, hogy semmit sem ad vissza az animéből.

Amúgy tök mindegy milyen cukifiú dizájnról fantáziálsz, lényegtelen egy rajongó miken agyal.

2022. szept. 27. 12:51
 14/25 A kérdező kommentje:
*vonásai
2022. szept. 27. 12:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. szept. 27. 13:02
 16/25 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a 2006-os Death Note jól visszaadta az animét, legalábbis L karakterét. Az összes többi színész már nem tudta olyan jól eljátszani ezt a szerepet, mint Macujama Kenicsi, 2006-ban. Valószínűleg a Netflix-es L sem fogja felülmúlni Macujama játékát.

2022. szept. 27. 13:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nekem, az észből kivisz a japán nevek magyar kiejtés szerinti átírása. dobtam már ezért könyvet, annyira irritáló . Akkor már írják át Samuel Jacksont is Dzsekszon Szemjüelre.
2022. szept. 27. 13:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Leporolni nem kéne mivel azt olyan művekre szokás mondani amik hajdanán tündököltek ma meg elfeledettek. Ez a Death Note ra meg nagyon nem érvényes mai napig foglalja el méltó helyét a legnépszerűbbek között.

Nos akármennyire kedves számomra ez az anime nem szívesen látnám remakelve mint anime.

50 rész az túl sok lenne, már az eredeti 37. Rész végére is elfárad benne az ember és várja a lezárását.

Az újrarajzolást sem támogatom, ezek túl gyerekesek, és nem komolyan vehető figurák.

Az új szinkron de nem a régi stábbal sem túl jó ötlet. Mind fordításban, rendezésben, és szereposztásában messze az egyik legjobb lett.

Ha meghallgatod az egész opening és ending szöveget magyar felirattal, szerintem te is rájössz, hogy felesleges lenne lecserélni mert nagyon illik hozzá. Max a 2. Op és ed cseréjét támogatnám mert a metál vonal nekem nem illik a Death Note hoz.

Új karakter dizájn, és minden más átalakítása az már nem D.N lenne. Ennek megvan így a maga hangulata, varázsa, sokszor szinte el is felejti az ember, hogy animét néz és ezzel tudta magát berobbantani a nagyközönségbe, hogy rengeteg olyan embert is bevonzott aki nem szereti az animéket, mint pl. az én 57 éves anyukámat is.

Új cselekmény szálak és stb. beépítése is felesleges lenne, ami szükséges a szereplők megismeréséhez azt mind megkaptuk eddig is, ha tele lenne tűzdelve történet szempontjából teljesen felesleges storykkal, fillerekkel élvezhetetlen lenne hosszútávon. Az új karakterek szükségét sem látom, sem nem kevés se nem sok karakter van az eredetiben is pont megfelelő.

Egyszóval teljesen felesleges lenne, ha ilyen kritériumokkal csinálnának egy remake-et akkor majdhogynem ugyanazt kapnád mint a Platinum End az is lényegében egy Death Note remake is lehetne akár.

Tehát animére nem lennék nyitott egyáltalán, de olyan dolgokra, hogy új film, új elő szereplős sorozat mint ami a Netflixre is fog jönni arra nyitott vagyok bármikor.

2022. szept. 27. 13:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#8 "hobbit hangú srác" 😂 😂

Amúgy ha már régi alkotások, akkor inkább egy tisztességes Berserk adaptációra tartogatnám a tervedhez szükséges erőforrásokat, kérdező, mert a legutóbbi eléggé méltatlan lett a mangához, pedig van olyan meghatározó, mint a DN.

2022. szept. 27. 14:46
 20/25 NTBS ***** válasza:
100%
Nem, mert általában borzasztóan sikerülnek a remake-ek.
2022. szept. 27. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!