Szeretnétek Elfen Lied 2. évadot?
#1 Pont ezért néztünk animét akkoriban. Én már 10 éve használom a GYK-t akkor még ha anime ajánlást kértél folyton az Elfen Lied, Mirai Nikki, Sword Art Online triót kaptad (melléjük még a válaszadó jellemzően köpködte kicsit a Naruto-t megy a Bleach-et hogy azok micsoda mainstream tömeganimék).
Én második évadnak nem látom értelmét, nekem tetszett a nyitott lezárás, igazából nem éreztem befejezetlennek.
Érdekes, hogy senki nem akar 2. évadot.
Én szívesen megnéznék egy folytatást, vagy egy Elfen Lied Remake-et. Ugyanazt az első évadot, csak itt-ott átdolgozva, és újra rajzolva, a mai kornak megfelelően.
Az emberek általában nem kedvelik a cenzúrát, de én finomított Elfen Lied-nek örülnék. Esetében nem feltétlenül büszkélkedés az, hogy a világ egyik legbrutálisabb és legkegyetlenebb filmje. Annyira komoly mély története van, amit több embernek kéne látnia. Így is 18+ lenne, de bele is férne akkor sima 18-asba.
A Mirai Nikki és az SAO még most 35 év felett is jó. :-) Amúgy az SAO 3. sorozatot is eltúlozták a készítők, azt is finomítani kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!