Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szeretnétek Elfen Lied 2. évadot?

Szeretnétek Elfen Lied 2. évadot?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
20 szavazat
 1/7 Robbantós Ririka ***** válasza:
100%
Eléggé a saját korának időkapszulája. Ma már erősen cringe és edgelordkodós lenne, különösen, ha mangahű lezárást kapna.
2022. szept. 25. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét. Jó így.
2022. szept. 25. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
#1 régen is az volt, csak amikor 14 éves edgelordok voltunk mi is, pont bejött. Azóta mi értünk, az Elfen Lied meg szar maradt.
2022. szept. 26. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

#1 Pont ezért néztünk animét akkoriban. Én már 10 éve használom a GYK-t akkor még ha anime ajánlást kértél folyton az Elfen Lied, Mirai Nikki, Sword Art Online triót kaptad (melléjük még a válaszadó jellemzően köpködte kicsit a Naruto-t megy a Bleach-et hogy azok micsoda mainstream tömeganimék).

Én második évadnak nem látom értelmét, nekem tetszett a nyitott lezárás, igazából nem éreztem befejezetlennek.

2022. szept. 26. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy senki nem akar 2. évadot.

Én szívesen megnéznék egy folytatást, vagy egy Elfen Lied Remake-et. Ugyanazt az első évadot, csak itt-ott átdolgozva, és újra rajzolva, a mai kornak megfelelően.

2022. szept. 26. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Vagyok, tegnap kiolvastam a mangát, azt kell mondanom hogy az anime sokkal jobb lett azzal hogy Mariko halálánál vége volt. (A mangában inkább röhejes volt a jelenet mint tragikus, plusz Kurama túlélte csak hogy utána az utolsó fejezetekig ne csináljon semmit)
2022. szept. 29. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Az emberek általában nem kedvelik a cenzúrát, de én finomított Elfen Lied-nek örülnék. Esetében nem feltétlenül büszkélkedés az, hogy a világ egyik legbrutálisabb és legkegyetlenebb filmje. Annyira komoly mély története van, amit több embernek kéne látnia. Így is 18+ lenne, de bele is férne akkor sima 18-asba.

A Mirai Nikki és az SAO még most 35 év felett is jó. :-) Amúgy az SAO 3. sorozatot is eltúlozták a készítők, azt is finomítani kellett volna.

2024. márc. 12. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!