Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Komi-san wa, Community-shou...

A Komi-san wa, Community-shou desu hogyan kaphatott 2. évadot?

Figyelt kérdés

Most járok az 1. évad 11. részénél.

Ez egy rossz anime, ennél talán még a Kawaii Dake ja Nai Shikimori-san is jobb volt, mert abban legalább a főhősnő szebb, meg menőbb volt.

A Komi-sanban mind a főhősnő, mind a főhős béna.

Az egész animét Osana Najimi karaktere viszi a hátán. Ha ő nem lenne benne, a legrosszabb animékhez lehetne sorolni.

2022. szept. 19. 18:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

De igen, Tevenyereggyarto, full butaság az egész.

Olyan nincs, hogy valaki az anyjával ne tudjon váltani egy szót sem. Ez max akkor lehet, h gonosz, zsarnok anyja van, de erre meg nincs utalás = logikátlanság.

"A fiú testvére is inkább ilyesmi"

Nem. A 2. évadból kiderült, hogy az öccsének szimplán nincs kedve beszélgetni, de ha akar, akkor tud. Komi viszont nem tud. Senkivel.

2022. szept. 21. 11:46
 22/23 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“Nem. A 2. évadból kiderült, hogy az öccsének szimplán nincs kedve beszélgetni, de ha akar, akkor tud.”

Mármint úgy értettem ,hogy a testvére olyasmi mint az apjuk. Ahogy írtad is tud beszélni ha kell/ akar, de amúgy csendes, szűkszavú.

“Olyan nincs, hogy valaki az anyjával ne tudjon váltani egy szót sem.”

Már hogyne lenne… nem feltétlenül kell ahhoz zsarnok anyának lenni, elég ha a gyereknek van valamilyen kommunikációs problémája. S ezt látjuk az animében. Egyébként tud kommunikálni az anyjával, a maga módján. Ezért írtam ,hogy a puszta családi környezete eleve nem igazán olyan ami segítene a gyógyulásában. Sőt, azt is megtudtuk ,hogy a korábbi iskolai éveiben sokkal kirekesztettebb volt. Nem igazán voltak barátai (akikkel többek közt gyakorolhatja a szocializálódást, társalgást stb) mint most.

“Komi viszont nem tud. Senkivel.”

Igen, ez az anime egyik fő témája. Ahogy már írtam/ írtuk Komi nem szimplán csendes hanem kommunikációs zavarral küzd. Igen, otthon is. Ez olyan mintha néznél egy depresszióról szóló animét majd értetlenkednél ,hogy a főhős miért “szomorú” otthon is. Nem, a depresszió nem szimpla szomorúság, rosszkedv! A kommunikációs zavar nem szimpla félénkség! Darth Vader nem azt mondta ,hogy “Luke, én vagyok az apád”! És igen, Komi-nak akkor is kommunikációs zavara van ha belép a házba. Akkor is ha a szobájában van. Sőt, ha felvinnéd a Holdra ott is az lenne.

Biztos vannak hibái az animének mert olyanja mindennek van. Viszont ezek nekem nem tűnnek annak.

2022. szept. 21. 17:47
 23/23 A kérdező kommentje:

Tevenyereggyarto:

Most már végignézem a 2. évadot is. Majd utána írok róla véleményt.

2022. szept. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!