Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Komi-san wa, Community-shou...

A Komi-san wa, Community-shou desu hogyan kaphatott 2. évadot?

Figyelt kérdés

Most járok az 1. évad 11. részénél.

Ez egy rossz anime, ennél talán még a Kawaii Dake ja Nai Shikimori-san is jobb volt, mert abban legalább a főhősnő szebb, meg menőbb volt.

A Komi-sanban mind a főhősnő, mind a főhős béna.

Az egész animét Osana Najimi karaktere viszi a hátán. Ha ő nem lenne benne, a legrosszabb animékhez lehetne sorolni.

2022. szept. 19. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Igen, zseniális érv. :D

Amúgy a "stílusom" olyan mint bármely értelmes, normális emberé, szóval kétlem. Főleg úgy, hogy kb. alig írok és elsősorban csak olvasni szoktam.

Mellesleg gondolom mostmár mindegy, mert a fejedben kitaláltál valamit rólam, de azért ezt még mindenképp leírom:

Ez nem cáfolat. Az hogy azt állítod, hogy beszéltünk, vagy ismersz, vagy akármi más, az nem cáfol engem semmiben.

2022. szept. 20. 11:16
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem akartalak cáfolni... Szerintem ez eddig is világos volt, az előző kommentekből, de mindegy.

Téma OFf

2022. szept. 20. 12:07
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

De akartál, azért érveltél. Ha nem akartál volna, akkor nem írtál volna semmit. Nézd, itt:

"Tomozaki esetében viszont nem értek egyet [...]"

Ezt azért írtad, hogy cáfolj. Most viszont, hogy szerinted valaki vagyok, akit ismersz, már nem akarsz.

Ez az az érvelési hiba, amiről beszéltem. Nem zavar, csak le kellett írnom, hogy másnak is tiszta legyen, hogy mit csinálsz.

2022. szept. 20. 12:50
 14/23 A kérdező kommentje:

Hozod a szokásos formádat, amit már más topikokban is megcsináltál.

Igen, nem értek egyet. De attól, hogy valakivel nem értek egyet, az nem jelenti azt kritikát kell írnom, meg azt sem jelenti, hogy érvelek ellene. Az csak annyit jelent, hogy kinyilvánítom, hogy nem fogadom el a másik véleményét, és ezzel lezártnak tekintem témát.

Tehát ha valakinek rizsázol, és ő elintézi annyival a reakciót, hogy nem ért veled egyet, akkor az azt jelenti, hogy vedd tudomásul, és hagyd békén. Nem mindenki akar vitázni, érvelni. Arra eleve alkalmasnak is kell lenni.

2022. szept. 20. 13:06
 15/23 anonim ***** válasza:

De milyen szokásos formám? Kiderült, hogy hazudtál. Erről nem én tehetek.

Azt értem, hogy nem értesz egyet, de ha csak nem értenél egyet, akkor nem írtál volna több bekezdésnyi szöveget arról, hogy miért nincs igazam.

Azért arról írtál, hogy miért nincs igazam, mert cáfolni akartál.

Ezt most cáfolom neked, legalábbis azt, hogy nem ennyi történt: "Az csak annyit jelent, hogy kinyilvánítom"

Nézd, itt nyilvánítottad ki, hgoy nem értesz egyet: "Tomozaki esetében viszont nem értek egyet"

És minden, ami ezután jön, azt hívják érvnek. Vagyis de, érveltél.

"ő elintézi annyival a reakciót, hogy nem ért veled egyet"

De nem ennyi történt. :DDD

Akkor magyarázd meg, hogy miért írtál fél tucat mondatot azután, hogy kijelentetted, hogy nem értesz egyet.

Egyébként tényleg nem értem, hogy miért kell tagadni, szabályosan hazudni arról, hogy érveltél-e.

Jól látszik, hogy az egyet nem értés kijelentése az EGY mondat volt, míg utána írtál még jó párat.

2022. szept. 20. 13:13
 16/23 A kérdező kommentje:
Felesleges neked megmagyarázni bármit is. Higgy amit akarsz. Viszont innentől örülnék, ha többet nem írnál ide. Ellenkező esetben reagálni már nem fogok, viszont jelenteni foglak, amiért szétoffoltad a topikomat. Szia.
2022. szept. 20. 13:21
 17/23 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“A Komi-san wa, Community-shou desu hogyan kaphatott 2. évadot?”

Úgy ,hogy volt/ van rá elég érdeklődés ahhoz ,hogy legyen.

Ez egy comedy/ slice of life féle anime, nem tudom mire számítottál, mit vártál. A maga kategóriájában egész jó, jó az alapkoncepció is, szép a grafika stb.

Egyébként de, Komi fejlődik. Csak nyilván nem fénysebességgel, pláne ha az eltelt időt nézzük. Mennyi idő is telt el összesen? Kb egy iskolai év plusz egy nyár, vagy valami ilyesmi. Szóval nem sok. Ahhoz képest Komi kis túlzással már felszabadultabb, beszédesebb, nyitottabb. Nem túlzottan, de így annyival reálisabb a fejlődésének üteme. Ne feledd ,hogy ő nem csak simán szégyenlős/ félénk vagy ilyesmi aki ha beszokik egy társaságba pikk-pakk megelevenedik, se nem csak simán szűkszavú. Illetve rajta kívül még sokféle “nem szokványos” embert bemutatnak, ezek gyakran direkt el vannak tolva a végletekbe.

Viszont nincs azzal sem baj ha nem tetszik. Akkor egyszerűen nem nézed s kész. Szerintem nem olyan rossz anime ,hogy megkérdőjelezhető legyen a folytatása.

2022. szept. 20. 17:08
 18/23 A kérdező kommentje:

#Tevenyereggyarto

Az egész sorozat teljesen logikátlan, az pl. elég nagy butaság, hogy Komi az anyja előtt sem mer megszólalni. De amint írtátok, ez comedy. A szerző azért írta, mert meg akarta nevettetni az embereket, tehát ebből a szemszögből hiba volt sokat várni tőle.

2022. szept. 20. 20:48
 19/23 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“az pl. elég nagy butaság, hogy Komi az anyja előtt sem mer megszólalni.”

Annyira nem butaság. Komi (többek közt (?)) kommunikációs zavarral küzd, az anyja pedig egy igen energetikus, harsány személység. Simán elnyomhatja akarva akaratlanul*. Illetve ha megfigyelted azért a családtagjai “fél szavakból is megértik egymást”, ami érthető mert együtt élnek, megszokták ,hogy ki milyen. Szóval Komi családi környezete eleve nem olyan ,hogy lenne lehetősége nagyon kibontakozni, lenne “nyomás” arra ,hogy rendesen beszéljen.

*De még ezektől függetlenül is léteznek olyan szülő-gyermek kapcsolatok ahol a gyermek “nem mer megszólalni” mert mondjuk ott direkt elnyomják, toxikus környezet stb. Mondjuk Komi családja pont nem ilyen, de érted.

Egyébként nem mondanám ,hogy az apja is ilyen. Nekem úgy tűnt ,hogy az apja simán szűkszavú, komoly-féle figura viszont ettől függetlenül mondhatjuk ,hogy talpraesett, szociális szituációkban helytálló személy. A fiú testvére is inkább ilyesmi. Viszont az ő (mármint az apja) személysége is közrejátszhatott Komi személységében. Néha meglepő milyen bagatellnek tűnő, gyerekkori tapasztalatod befolyásolják az ember életét.

2022. szept. 20. 21:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Mármint te "offoltad" szét a saját kérdésedet azzal, hogy folyton terelted a témát, de mindegy. :DDD

Ha a kisgyerek lelkednek jót tesz, akkor nyugodtan. :)

Ne érvelj ellene, a végén megsértődik, hogy lemered neki írni a valóságot.

Azt kell neki válaszolni, hogy "igen, mester, mindig igazad van", akkor is ha kb. sosincs. :D

2022. szept. 21. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!