Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Új Death Note film készül!...

Új Death Note film készül! Mit vársz tőle, örülsz-e neki?

Figyelt kérdés

Idén nyáron jelentették be:

"A Netflix megerősítette, hogy a Death Note vadonatúj élőszereplős sorozata készül, a Netflix pedig a Duffer Brothers-szel társul az új projekthez."

Forrás: [link]

Aki nem tudná, eddig ezek az élőszereplős filmek készültek:

Japán:

- Death Note (2006)

- Death Note 2 (2006)

- L: Change the World (2008)

- Death Note: Light Up the New World (2016)

- Death Note: New Generation [3 részes sorozat, a 2016-os film előzménye]

- Death Note (2015) [11 részből álló sorozat]

Amerikai:

Death Note (2017)

Ehhez a sorhoz csatlakozik az új Netflix filmsorozat is. Egyébként már a 2017-es is Netflixes volt.

2022. szept. 16. 21:35
 1/6 A kérdező kommentje:

Itt egy normálisabb forrás:

[link]

2022. szept. 16. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Semmi se tudja az anime hangulatát visszahozni, másolni. Inkább az anime-t kéne 2.évaddal folytatni.
2022. szept. 16. 22:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Van két extra fejezet a 12. kötet után. Az egy második évadra nem elég, de két anime movie-t lehetne belőle csinálni.

2022. szept. 16. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:

A korábbi netflix-es film után nem sokat lehet várni tőle.

Az hogy most egyesek itt szalonrasszisták, azzal nyilván nem lehet mit csinálni, de ettől alapból nem is lesz rossz, viszont a másik Netflix-es műben azért sikerült elég sok mindent elrontani, mivel a karakterek személyisége sem stimmelt igazán.

Ryuk érdekes volt, ő nagyjából működött.

2022. szept. 17. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
mivel leszögezték, hogy semmi köze nem lesz a 2017 es Netflix filmhez hanem, teljesen attól elvonatkozó ez már egy jó pont. A Stranger things alkotói fogják csinálni ami elvileg jót jelent (nem láttam a s.t. et azért írtam elvileget, de sokan imádják). kíváncsi leszek rá, ha kijön egy előzetes majd többet lehet róla mondani.
2022. szept. 18. 00:51
 6/6 anonim válasza:
46%
Nem értem, miért jó az, hogy mindenből franchise-t kell csinálni millió folytatással, előzménnyel, spinoffal, mindennel. Mármint értem, miért csinálják, de elég szomorúnak találom, hogy lassan már tényleg nem megy semmi eredeti.
2022. szept. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!